Mi újság van mostanában az mlm-es "csalók" házatáján, hogy megy az üzlet ebben a rossz válságos időben mikor hatalmas az infláció is?
"Ha elvesztenék mindent, és újra kéne kezdeni a semmiből, inkább keresnék egy meglehetősen jó MLM céget és munkába fognák.
Donald Trump, üzleti mágnás"
Aztán szembe jön a valóság:
"Ha elvesztenék mindent, és újra kéne kezdeni a semmiből, inkább keresnék egy meglehetősen jó MLM céget és munkába fognák."
Donald Trump, üzleti mágnás"
Ezt mostmár Trump mondta? Én még úgy tudtam hogy ezt Bill Gates mondta. Természetesen mindkettő hazugság, egyikük sem mondott ilyet. Ha utánakeresel ennek az idézetnek, kivétel nélkül MLM-es oldalak meg blogok jönnek fel.
Na, látom még van beszélgetés ez alatt a kérdés alatt.
Hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak:
Kösz a kérdést. Jól megy az üzlet ezekben a válságos időkben is. Sőt, a novemberi hónapot rekord szinten zártuk.
27/
Lehet jövőre én is gerinctelen leszek és elkezdem az mlm-et úgy is csak én a lényeg.
29/
Gerincesen nem fogasz jól keresni.Bár relatív kinek mi a jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!