Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehetek ennyire szerencsé...

Hogy lehetek ennyire szerencsétlen a pénzzel?

Figyelt kérdés

Minimálbérért dolgozom, albérletben élek, nagyon nehéz így minden. Volt spórolt pénzem, amit gyerekkorom óta gyűjtöttem (most 27 vagyok), összesen egy millió forint.

Mindenki azt mondta, a forint csak gyengülni fog, így pár hete átváltottam dollárra. Alig, hogy átváltottam, elkezdett erősödni a forint, ami egy millió volt, az most már 70 ezerrel kevesebb, ennyit buktam rajta.

Mit tegyek, vissza kéne váltani forintra? Sajnos nem értek a pénzhez, egyedülálló nő vagyok, nagyon kevés fizetéssel.

2022. nov. 11. 10:10
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Plusz órákat az én szakpárommal nem igazán keresnek.

Magyartanár-könyvtárostanár végzettséggel meg kb. csak takarítónak vesznek fel, az sem keres sokkal jobban.

2022. nov. 27. 22:09
 32/45 anonim ***** válasza:
Esetleg csinálhatnál érettségire felkészítő kártyákat magyarból, vagy kész tételeket diákoknak és csinálhatnál próbaérettségiket (szóbelit) nekik. Csak egy ötlet.
2022. nov. 27. 22:19
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehetek ennyire szerencsétlen a pénzzel?"

Egyáltalán nem vagy az. Az emberek nagy része képtelen bármilyen takarékosságra, úgy folyik ki a kezeik közül minden mennyiségű pénz, mint a víz, vagy a homok, mintha nem lenne holnap.

Inkább légy büszke magadra, hogy gyerekkorod óta összegyűjtötted a pénzt, nem sokan mondhatnak el ilyesmit magukról.

2022. nov. 27. 22:34
 34/45 anonim ***** válasza:
ma magyar szakosként gondolom az írás, a nyelv használata nem áll távol tőled. Nagyon sok helyen keresnek szövegírókat. Persze abba bele kell tanulnod, mert a marketing szövegek más jellegűek, mint amikkel eddig foglalkoztál, de egy kis tanulással és főleg nyitottsággal lehet benne lehetőség számodra is.
2022. nov. 28. 08:05
 35/45 A kérdező kommentje:
Ezt mocskosul elcsesztem.
2022. dec. 23. 18:46
 36/45 anonim ***** válasza:
Mit
2022. dec. 23. 19:00
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem csesztél el, nehogy visszaváltsd most veszteséggel!

Írj nyugodtan privit!

2022. dec. 23. 19:08
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha bedurvul a háború, akkor pillanatok alatt visszagyengül a forint. A mostani erősödés oka az, hogy viszonylag csend van a világban és az EU Bizottság engedélyezte a pénzek majdani folyósítását Mo-nak.

De mivel bármikor bármi történhet, elvégre tavaly ilyenkor ki számított egyáltalán a háborúra is, még az ukránok sem, ezért ne temesd még a dollárt, nincs ott semmi gond. Csigalom, nyugavér!

2022. dec. 23. 19:28
 39/45 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, megvan a dollárod, vagy visszaváltottad forintra veszteséggel?
2023. jan. 4. 20:32
 40/45 anonim ***** válasza:

Ne hallgass olyan ismerőseidre, akik a dollár árfolyam csúcsán tanácsolják, hogy vásárolj be dollárból, aztán meg röhögnek rajtad sörözés közben, hogy milyen hülye voltál (hogy rájuk hallgattál).

Segítek neked, hogy év végére az 1 milliódból másfél millió legyen.

2023. jan. 5. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!