Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meddig fog esni a dollár...

Meddig fog esni a dollár (USD) január végéig?

Figyelt kérdés

2022. okt. 26. 21:34
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/241 anonim ***** válasza:

Nem jelent semmit, ez nem így működik.

Az, hogy múltkori csúcs attól függ, milyen időváton nézed.

A politikai kockázatok megvannak a háború és az energia kapcsán, és valóban nem tudni, mi lesz, de normál esetben nem az várható, hogy a dollár innen még sokat erősödne. Gazdasági, pénzügyi szempontból a dollár gyengülése várható a következő időszakban, ez egy nagyon extrém helyzet volt most, hogy ennyire erős volt.

De kicsit zoomolj ki:

[link]

2022. dec. 17. 19:32
 102/241 anonim ***** válasza:
De akárhogy is nézzük, sokkal több tér van felfelé, mint lefelé.
2022. dec. 17. 19:33
 103/241 anonim ***** válasza:
Köszi a grafikont, ha 2008-tól nézzük, akkor szerintem ez egy klasszikus csökkenő trend az EUR/USD árfolyamon (kösd össze egy vonallal az árfolyamcsúcsokat 2008-tól és kapsz egy jobbra lejtő egyenest), tehát kis EUR emelkedés után lehet, hogy újra be fog nézni paritás alá az árfolyam...
2022. dec. 17. 19:43
 104/241 anonim ***** válasza:

"De akárhogy is nézzük, sokkal több tér van felfelé, mint lefelé."

Ez nem az a játék.

2022. dec. 17. 19:44
 105/241 A kérdező kommentje:

100: Én amikor a topicot nyitottam, azt gondoltam, hogy még egyszer fölszalad a dollár rövid távon. De most azt gondolom, hogy lehet ez már a dollár végső agóniája is, és soha többet nem fut már föl, hanem kipurcan.

Én már 2008-ban is ezt gondoltam, hogy 2-3 napon belül pénzt fogunk söprögetni az utcán.:)

Kínában kipukkadt az ingatlanlufi, és dolláralapúak azok a belföldi hitelek, amik most bedőltek.

A cvdlezárások oka az, hogy félnek az emberektől, mert időnként megrohamozzák a bankokat.

És hát ugye fedezetlen a pénz, senki nem tudja visszakapni a vagyonát....

És 1,3 Mrd ember él ott...

Ennek a pénzügyi hatása át fog gyűrűzni ide is.

Közben fogyni is kezdett ott a lakosság... azt nem értem, ez mért nagy baj, évi pár tízezrelék csökkenésről van szó, de nagy társadalmi katasztrófaként hivatkoznak rá.

Közeleg már a defláció amúgy.

2022. dec. 18. 08:50
 106/241 anonim ***** válasza:

Senkinek nem érdeke, hogy polgárháború, utcai harcok legyenek, se az usában, se kínában, mert annak senki nem tudja megjósolni a végét.

Mondjuk amennyi fegyver van amerikában magánkézben, ha Trump Lee még egy kicsit hülyébb lett volna, mint amennyire volt és fegyverbe szólította volna a híveit, akkor simán kitört volna fegyveres harc és pár hét alatt több áldozata lett volna, mint az ukrán háborúnak 8 hónap alatt.

2022. dec. 18. 11:50
 107/241 anonim ***** válasza:

És azt ne felejtsd el, hogy amerikának meg kínának vagy a legnagyobb hadserege a világon, bármilyen belső fegyveres lázadást le tudnak törni.

Tüntetni meg ordibálni lehet, de ha eldurvul a helyzet, akkor közéjük lőnek gondolkodás nélkül. És a hadsereg mindkét országban döntőrészt lojális és engedelmes emberekből áll.

Úgyhogy ne vízionálj, mert ez a "ez már a dollár végső agóniája" ez egy marhaság. Olyan marhaság, amit ezek Drábik János félék terjesztenek idióta körímélekben. Egy normális demokráciában, mint pl. Kína, vagy Törökország (irónia), ezeket a polgárháborúra uszítókat már régen kivégezték volna, de legalábbis 16 éve börtönben ülnének.

Csak az ilyen lájtos demokráciákban, mint itt vannak dumálhatnak szabadon és közben degeszre keresik magukat a hazugságaikat tartalmazó könyveik kiadásán.

2022. dec. 18. 11:56
 108/241 A kérdező kommentje:
107: Én egyáltalán nem értem, hogy amit írtam, ahhoz mi köze annak, amit írtál? Miféle polgárháború??
2022. dec. 18. 12:13
 109/241 anonim ***** válasza:

"A cvdlezárások oka az, hogy félnek az emberektől, mert időnként megrohamozzák a bankokat.

És hát ugye fedezetlen a pénz, senki nem tudja visszakapni a vagyonát...."

Ebből következne amit írtál. Nyilván nem békések lennének az emberek ilyen esetben.

2022. dec. 18. 12:15
 110/241 A kérdező kommentje:
109: Bankba menni pénzért az neked polgárháború?:))
2022. dec. 18. 12:18
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!