Az csak azért lett mínusz, mert visszaváltottad. Ha továbbra is dollárban lenne, még nyerhettél volna vele, látod, hogy öntik a fegyvereket Ukrajnába, lassan a tankokat is. Emberélet nem számít, még évekig eltarthat a háború, úgyhogy még gyengülhet jelentősen a forint, akkor meg majd azt bánod, hogy minek váltottad vissza...
Kapkodás szülte mindkét döntésedet, a dollár vásárlást is, meg a visszaváltást is.
Egy év múlva lehet, hogy nem lesz 430, de lehetséges, hogy most márciusban 440 lesz, ha bedurvul a háború...
Nehogy azt hidd, hogy boldog békeidők következnek és megint 10 év nyugalom lesz és csak csorognak majd lefele a kamatok megint nulla százalékig...
145: Azért ezt kikérem magamnak, kezdő befektető vagyok, de elsőre is eltaláltam már egy árfolyam alját! ;)
2-3 hónappal ezelőtt volt, és kb. negyed órán át volt annyi.
Előtte másfél hónapig csak figyeltem.
148: Nem tudom. Figyelembe veszem, amiket cikkeznek, és amiket ti írtok, és a grafikonokat.
Ezért nyitottam ezt a topicot is.
Ha visszaolvasol pár oldalt, találsz néhány gondolatot tőlem, ez az adott időpillanatban van persze, ez idővel módosul, változik.
Nem vettem dollárt, keresem az árfolyam alját.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!