MVM csalás lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap délután 3-kor csengetett egy férfi a kaputelefonon (Budapest, 13. kerületi társasház), hogy az MVM-től jött adategyeztetésre. Én mondtam, hogy nem engedem be, mert anyukám nincs itthon. Minden áron be akart volna jönni, de mondtam, hogy nem lehet. Később kibökte, hogy a villanyórát akarja leolvasni. Megkérdezte, hogy mikor jöjjön vissza, végül este 6-8 között beszéltük meg. Ez valami átverés lehet? Anyukámmal nem tudjuk eldönteni. Évek óta mindig kijött 1-2 szakember, akik a folyosón mindenki másnak is leolvasták a házban ezeket az órákat. Ilyen soha nem volt korábban, hogy külön hozzánk becsengetnek "adategyeztetésre". A pasas meg akarta adni a számát adatbediktálásra, hogy hívjuk fel, de mondtam, hogy ne adja meg, hanem jöjjön vissza. Csak azt nem értem, hogy ha telefonosan is elintézhető, akkor miért nem az MVM küld egy postai értesítést, hogy küldjük el nekik az óraállást, vagy hívja fel anyukámat az MVM ezügyben, miért délután 3-kor random jön ide egy ember előzetes megbeszélés nélkül, meg miért este 6 után akarna bármilyen emberük idejönni emiatt? Ti mit gondoltok?
2022. okt. 12. 17:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nálunk biztos nem olvasta le még senki az órákat, mert pár éve valakinél betörők a nyitott szekrényajtón keresztül próbáltak betörni a lakásba, azóta a legtöbben zárják, köztük mi is.
2022. okt. 12. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!