Titeket vertek át már Jófogáson csalók?
Nem szeretek interneten keresztül vásárolni, de ha még is elő fordul, akkor is csak untánvét. Így kevesebb az esély, hogy átverjenek.
Évek óta használják az emberek az internetet, különböző vásárlásokra, de mai napig vannak emberek akiket átvernek. Internetes vásárlási szabályok, a legtöbb esetben se mondható, teljesen értelmezhetőnek, így sokakat átvernek vagy csalás áldozatává vállnak.
Tudom hogy netről kényelmesebb, de inkább ne sajnáld rá az időt és menjél be a boltba ott meg venni.
Csak olyan oldalról lehet vásárolni, amiben még nem csalódtál és sok ember meg van vele elégedve. A jófogás.hu nem tartozik ide.
Még nem. Ami túl szép, hogy igaz legyen az 95%, hogy kamu. Pl hirdet a tag 4 okostelefont, 250 ezer Ft /db, múlt héten vette 400 ezerért, de nem tetszik neki. Aha, biztos :-DD
Amúgy Vaterán vagy e-bayen ha nagyon megbízható eladótól veszel valamit viszonylag jó áron, az szerintem elhanyagolható kockázattal jár. Pl 2 hónapja rendeltem egy okostelót egy német eladótól. Itthon újonnan 300 ezer volt a legolcsóbb helyen, de a németeknél több mobilszolgáltatónál meg lehetett venni asszem 90 Euróért ha valaki meghosszabbítja az előfizetését 2 évvel. Sokan megvették, de az addigi telójukat használták tovább, így bontatlanul ment is ebayre. 600 Euroért vettem egy ilyet szállítással együtt, számla mellékelve, 2 év gari. Az eladó 9 éve regisztrált, volt egy halom eladása, 1000-1200 Eurós cuccok is, full 100 százalékos értékeléssel. De ilyen jófogásos Kolompár Dzsézönsztetemtől biztos nem vennék semmit, postán küld egy fadarabot becsomagolva, vagy ha személyesen akarom átvenni akkor elásnak valahol a város széli kiserdőben xd
"Nem szabad előre utalni pénzt semmiért, és akkor nem fognak átverni."
És ha utánvéttel küldenek egy fél téglát a cosmagban, vagy egy hibás terméket, vagy más típusút, vagy hamisítványt, azt hogy szűröd ki? Sehogy.
Semmivel nem biztonságosabb az utánvét mint az előre utalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!