Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi lenne ez,jól gondolom,hogy...

Mi lenne ez,jól gondolom,hogy egy újabb mlm?

Figyelt kérdés

A Facebookon belefutottam egy hirdetésbe a hozzá tartozó oldal neve meridián diagnosztika valami ultramodern műszer meg tíz tizenöt évvel megelőzi A korát meg mindenre is jó meg az a ASEA-t reklámozták azt meg már hallottam korábban egy emeletes témába.

"Mi van akkor ha tudok egy olyan technológiát ami 10-15 évvel megelőzi a korát?

Szeretnél megtudni többet egy tudományos tanulmányok és többszörös nemzetközi szabadalmak által támogatott technológiáról amely képes segíteni a test saját öngyógyító képességét növelni?

Jelentkezz most több információért és tudj meg többet a technológia által kínált lehetőségekről!"

Szomorú volt olvasni a hozzászólásokat hogy az emberek még mindig bedőlnek az ilyen nem gyógyszernek minősülő nem is garantálják hogy gyógyít de mindenre is jó max táplálékkiegészítő és sokan írták a hozzászólásokban hogy hú engem is érdekel tájékoztatót kérek hogy még mindig nem fogták fel hogy ezek milyen nagy kamu cuccok. Egyébként azt vettem észre hogy az embereket két dologgal lehet megfogni és lehúzni az egészség és a pénz ezekkel a dolgokkal keményen meg lehet fejni a kis embereket.

2022. okt. 7. 02:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Tessék, itt egy csomó vessző. Használd bátran.

2022. okt. 7. 07:53
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem biztos, hogy MLM, de az tuti, hogy kamu.
2022. okt. 7. 09:57
 3/18 A kérdező kommentje:

1/

Köszi,ezt elteszem jobb napokra :)

2022. okt. 7. 12:51
 4/18 A kérdező kommentje:

2/

Valahol már hallottam az ASEA-ról és ott is olyasmi volt,hogy most ezt vedd meg csak ennyiért meg mindenre is jó de mégsem gyógyszer.

2022. okt. 7. 12:52
 5/18 anonim válasza:
43%
Mennyivel drágább a nyers zöldségnél? ha csak 2-3 szor akkor lehet nem kamu hisz melo van a feldolgozásával. ha tizszer, de varázslatos, akkor már gyanus
2022. okt. 7. 14:12
 6/18 anonim ***** válasza:
30%
Érdekel
2022. okt. 7. 15:31
 7/18 A kérdező kommentje:

5/

Sokkal drágább mert tizenezrek és kis mennyiség

Meg találtam a külföldi oldalát

[link]

2022. okt. 7. 19:09
 8/18 A kérdező kommentje:

5/

ugyan az mint a többi mlm mindenféle termék és mindenre is jó

2022. okt. 7. 19:10
 9/18 anonim ***** válasza:
60%
A közhiedelemmel ellentétben olyan mlmbe érdemes belépni aminek évtizedes múltja van. Az ujjakkal megtörténhet hogy egy csomó munkát belefektetsz és megszűnik
2022. okt. 10. 12:04
 10/18 anonim ***** válasza:

Az hogy lehet, hogy valami 15 évvel megelőzi a korát, és ezt előre tudják?

Lehet tudni, hogy hol fog tartani a tudomány 15 év múlva?

Tudjuk, hogy ezt akkor fogják feltalálni és használni?

Ha tudjuk, akkor miért nem találjuk fel?

Ha meg feltaláltuk, hiszen itt van, és msot hirdetik, akkor tulajdonképpen nem előzte meg a korát, mert épp közhírré tesszük, és használni lehet!

Istenem, mennyi ostoba ember van...

2023. jan. 24. 19:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!