Ha egy emagon rendelt és előre kifizetett termék véletlenül bent marad az automatában, mi történik?
Figyelt kérdés
Törlődik a szállítás, vagyis magának a terméknek az árát automatikusan visszautalják, és csak a kiszállítás díját számlázzák ki?febr. 8. 21:56
1/8 anonim 

válasza:

Visszaviszik, és visszautalják a pénzt a számládra. Sajnos pár hete velem megtörtént ez...
2/8 anonim 

válasza:

Ahogy 1es irta, automata rendszer kezeli
3/8 A kérdező kommentje:
Mennyi idő múlva utalták vissza a pénzt?
febr. 9. 05:05
4/8 anonim 

válasza:

Ha át akarod venni, akkor jelezd, hogy hosszabbítást kérsz. Bár kitolás a többiekkel, akiknek a csomagjának miattad nincs hely az automatában, de neked több időd van átvenni.
Ha nem akarod átvenni, akkor elég csak várnod, előbb utóbb visszaviszik, adminisztrálják és visszautalják az árát. Hogy meddig tart, az sok tényezőtől függ, mennyire leterheltek, stb.
5/8 A kérdező kommentje:
Arról van szó, hogy elbénáztam, mert csak egy csomagról jött értesítés, hogy átvehető, de az automatánál kiderült, hogy már a többi is átvehető, viszont volt köztük egy nagy is, és hirtelen azt se tudtam, hogy fogom egyszerre mindet magammal vinni, szóval valószínűleg ez a bizonyos valamelyik rekeszben maradt, mert csak a szállítási díjról küldtek számlát, és a termék státusza "törölt szállítás" vagy mi... :)
febr. 9. 13:20
6/8 anonim 

válasza:

Keresd meg őket és tisztázd velük, hogy te mit akarsz és ők milyen lehetőségeket tudnak felkínálni.
7/8 A kérdező kommentje:
Közben visszautalták a szállítási díjat is, tök jó, pedig azt hittem, hogy azt buktam. :)
Akkor most megrendelem újra, hátha végre sikerül átvenni is. :D
febr. 9. 20:06
8/8 anonim 

válasza:

Máskor érdemes rögtön megkeresni őket, hogy módosítsák a státuszát. Én ilyet még nem próbáltam, de szerintem meg tudják oldani. Olyan már sokszor előfordult, hogy lejárt volna a határidő és hosszabbíttattam, mert később tudtam csak érte menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!