Mi lenne ez,jól gondolom,hogy egy újabb mlm?
A Facebookon belefutottam egy hirdetésbe a hozzá tartozó oldal neve meridián diagnosztika valami ultramodern műszer meg tíz tizenöt évvel megelőzi A korát meg mindenre is jó meg az a ASEA-t reklámozták azt meg már hallottam korábban egy emeletes témába.
"Mi van akkor ha tudok egy olyan technológiát ami 10-15 évvel megelőzi a korát?
Szeretnél megtudni többet egy tudományos tanulmányok és többszörös nemzetközi szabadalmak által támogatott technológiáról amely képes segíteni a test saját öngyógyító képességét növelni?
Jelentkezz most több információért és tudj meg többet a technológia által kínált lehetőségekről!"
Szomorú volt olvasni a hozzászólásokat hogy az emberek még mindig bedőlnek az ilyen nem gyógyszernek minősülő nem is garantálják hogy gyógyít de mindenre is jó max táplálékkiegészítő és sokan írták a hozzászólásokban hogy hú engem is érdekel tájékoztatót kérek hogy még mindig nem fogták fel hogy ezek milyen nagy kamu cuccok. Egyébként azt vettem észre hogy az embereket két dologgal lehet megfogni és lehúzni az egészség és a pénz ezekkel a dolgokkal keményen meg lehet fejni a kis embereket.
Ez még nem lenne baj hiszen ha csak náluk kapható és mindenki más mellette nem akkor meg lehet becsülni ezt a 15 évet.
Inkább az nem tetszik ezekben hogy orvosi vizsgálat nélkül ajánlják állapottól függően egyetemes elixirnek. Én táplálkozással kapcsolatos tanácsot minimum egyeztették az orvosommal aki eldönti hogy kell e nézni a leveleimet vagy sem ha kell megnézni és az alapján ajánlja vagy nem ajánlja satöbbi.
Azonban buszvezető taxisofőr bukott zöldséges ajánlja és még az utóbbiról sem mondható el hogy a zöldségekhez igazán van köze Mármint élettanilag. Ha nekem jó volt Akkor neked is jó lesz hozzáállás jobb esetben Mert van mikor a szerzett pénzből ő mást eszik.
@10
Vannak azok is, akik átverős csodaszereket hirdetnek ezzel a szöveggel. Ehhez nincs mit hozzáfűzzek.
Az a 15 év: lehet, hogy általában ennyi idő szokott kelleni, ameddig egy új tanulmány, vagy egy új készítmény széles körben elterjed az átlag emberek között.
Ott van például a lázcsillapítás kérdése. Már nagyon régen az a hivatalos álláspont, hogy a lázat csak ritka esetekben kell csillapítani. Ehhez képest nagyon sokan azonnal lázcsillapítót adnak a gyereknek. Még orvosok között is van jó pár ilyen.
Vagy ott van a D-vitamin. A hivatalos álláspont Magyarországon az volt 2012-ig, hogy 200UI (kétszáz) a napi ajánlott adag. 2012-be emelték fel 2000UI-ra (két ezer).
Ehhez képest sok MLMben, meg más alternatív gyógyászatban 2012-ben már szinte mindenhol lehetett 2000UI kiszerelésben kapni. Sőt, 4-5000UI-ben is. Talán 15 év múlva hivatalosan is megemelik 4000UI-ra.
A hivatalos orvoslásba -talán szerencsére- nagyon lassan kerülnek be az új dolgok. Míg az MLM hálózatokban az információ szinte azonnal végigmegy és gyorsan meglesznek a tapasztalatok.
Mindkettőnek van előnye és hátránya is.
@11
"Én táplálkozással kapcsolatos tanácsot minimum egyeztették az orvosommal..."
Szerintem minden normális ember úgy kezdi, hogy először az orvoshoz fordul, ha valami gondja van. Az orvosoknak van a legnagyobb tekintélyük. Viszont, amikor valamiért mégsem működik, akkor az emberek elkezdenek alternatív megoldások után nézelődni.
A másik gyakori helyzet, hogy az orvos ajánl egy módszert, hogy táplálkozzunk egészségesen. Aztán a delikvens hazamegy és fogalma sincs, hogy mit csináljon. Pl hogy bizonyos ételeket megehet-t. Az orvost nem hívhatja minden nap.
Az MLMben, a hálózatban viszont a szponzor azért kapja a jutalékát, hogy a delikvens minden kérdésére válaszoljon, mindig rendelkezésére álljon.
U.I. Ezeknek a válaszoknak semmi közük az ASEA-hoz, csak általánosságban írtam.
"A másik gyakori helyzet, hogy az orvos ajánl egy módszert, hogy táplálkozzunk egészségesen. Aztán a delikvens hazamegy és fogalma sincs, hogy mit csináljon."
Erre van egy módszer. Elolvasni a zarojelentest ha nem emlékszünk arra amit az orvos mondott.
Esetleg elmenni controlra is hogy ha ". Viszont, amikor valamiért mégsem működik," akkor tovabbi vizsgálatokat tehessen s ha szükséges modosithasson a kezelésen. Persze elmehetünk MLM -es lódoktorhoz is de ez ott sántít hogy nem vagyunk lovak. Legalább addig amíg lóvá nem tesznek minket.
@16
Nem azt írtam, hogy a delikvens nem emlékszik, hanem hogy nem tudja azt gyakorlatba ültetni.
Akkor viszont orvost kell váltani ha az orvos használhatatlan tanácsolta hogy Bár nem egészen értem hogy ez hogy lehetséges mert ha például azt mondja hogy ne együnk de egy terméket akkor azért számtalan más lehet helyette enni.
Azt mondja hogy minden nap együnk meg két tyuk tojást az megint csak nem egy lehetetlen feladat.
Azt mondja hogy sok rostot együnk azt sem furcsa azt mondja hogy számolni kell a szénhidrátot és mondjuk reggel 40 grammot 10:00 kor húsgombóc délben 30 grammot délután 10 grammot este 30 grammot kell ennunk az már bonyolultabb de szintén nem egy lehetetlen feladat.
Azt mondja hogy együnk hiéna húst akkor már valóban lehetnek problémák
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!