Nem minösegi. En is vettem magamnak szabad idö szettet es 1 mosas utan mar ki bolyhosodott :)) a gyereknek nem is vettem semmit. Ö nem tud vigyazni a ruhaira es rengeteget kell mosni a dolgait ugy hogy szerintem salata lenne a sinsay ruhakbol 1 het alatt :))
H&m es c&a ruhakat veszek neki mindig figyelem az akciokat es elöre be tarazok. Nyaron veszem a teli ruhakat es telen a nyari szetteket! Most lesz 2 eves
2022. okt. 11. 14:37
2/9 anonim válasza:
18-ért? Én ott olcsón vásárolok ennél több cuccot, és azok jó minőségűek. Mindig megnézem az anyagát, amikor vásárolok valahonnan, nem pamutot nem veszek. Egyébként sok rucijuk tényleg ócska, vettem 5 db-os body-t, amit tovább is adtam, mert nagyon rugalmatlan volt, hiába pamut, nehezen adtam rá a gyerekre. Én már ismerem, hogy mit szabad tőlük venni, és mit nem. Magamnak viszont sosem rendelnék onnan, a női ruhák már katasztrófák.
2022. okt. 11. 14:40
3/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. Mivel nem drága, gondolhatod, hogy nem lesz egy csúcsminőség, mert akkor nem 18 ezret fizettél volna, hanem 118-at. Szerintem a pepco-nál jobb, h and m-nél rosszabb a sinsay, amúgy babaruhábol én a pepco-sat is kifogástalan minöségben tudtam továbbajándékozni miután kinőtte, mert alig használnak egy méretet, mindig új kell. Szinte csak sinsay pulcsija van az 5 éves lányomnak. Van amit másfél éve hord. Semmi bajuk. A nadrágok viszont nem váltak be, mert összemennek és túl rövidek lesznek.
2022. okt. 11. 14:46
4/9 anonim válasza:
Ez olyan gondolom mint a pepco.
Lehet kifogni jobbat és rosszabbat. Egyébként egy újszülöttnél nem olyan nagy gond h nem bír sokat, úgy is kinövi hamar.
Egyébként én emiatt nem szoktam neten ruhát rendelni. A méretük is eltér sokszor és az anyagukat is jobban szeretem megtapizni
2022. okt. 11. 14:47
5/9 anonim válasza:
18 ezerért a h&m-től több cuccot rendelek, és minőségre is sokkal jobb. Nem mondom, hogy nem csábulok el időnként 1-1 darabra a sinsaynél, de szinte minden csomagban van csalódás. Legutóbb pl pizsamát rendeltem onnan, a kép alapján lábfej nélküli, nem jelezték sehol az ellenkezőjét, majd mikor megjött, szembesültem vele, hogy a 74-es méret még lábfejes, csak felette nem az. Bosszantó, mert nem ilyet szerettem volna venni. Az már csak hab a tortán, hogy háromszor volt a gyereken, és csupa lyuk, pedig csak alszik benne, nem csinál semmi extra dolgot. Cipőt meg sose vegyèl fast fashion boltban, mert tönkreteszi a gyerek fejlődő lábboltozatát.
2022. okt. 11. 14:49
6/9 anonim válasza:
Termékleírással kezdek mindenhol, ami nem 100% pamut olyat nem veszek meg. A Sinsayből eleve nem vásárolok az anyacégéhez tartozó Reservedet szintúgy kerülöm. A H&M is irtózatosan gagyi lett, a Zara is, már tudom mit honnan szabad venni és hiába látok szép dolgokat, nem csábulok el mert tudom, hogy csak csalódok. Szerencséje van a kisebbik gyerekemnek, hogy megörökölt a nagytól olyan ruhákat amik még akkor készültek amikor értékelhető minőséget gyártottak, használtan különbek a pár éves gyerekruhák itthon mint amiket pár napja hozott a futár újonnan 70 ezer Ft értékben. Botrány, főleg hogy mindez a nagy környezettudatosság jegyében történik, műanyagszatyrokba csomagolva…
2022. okt. 11. 14:50
7/9 anonim válasza:
14 napos elállás erre van
2022. okt. 11. 15:45
8/9 anonim válasza:
Miért ajánlja sok anyuka? Mert viszonylag olcsó és erre telik. amúgy egy fos.
2022. okt. 11. 16:37
9/9 anonim válasza:
Szerintem változó.
Ki lehet fogni jó dolgokat és igazán nagyon gagyit is.
(A termékleírást érdemes elolvasni.)
Rizikós.
De szerencsére van visszaküldési lehetőség és ingyen elviszi a futár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!