Sinsay méretezése mennyire jó?
Figyelt kérdés
Gondoltam rendelek a babámnak pár dolgot, de nem ismerem a márkát. Méretezése mennyire jó? pl a 62-es méret tényleg 62?2022. febr. 5. 16:57
1/12 anonim válasza:
Relatív. Mihez képest?
110-es sinsay póló kisebb, mint a 104-es next.
2/12 anonim válasza:
Kb. úgy van méretezve, mint a pepcos ruhák. H&m-esnél kicsit kisebb.
3/12 anonim válasza:
Kicsi méretezés, pontosabban mosas-száritassal összemegy.
4/12 anonim válasza:
Legutóbb 2db 104-es melegítőt vettem a lányomnak és az egyik 5 centivel hosszabb, mint a másik. Pech, hogy a nagyobb a jó, a kisebb ment a kinőttek közé.
5/12 anonim válasza:
Szerintem oké a méretezése, ha 62-es a baba mérete, én 62-est vennék (vagy 68-at, mert pár hét alatt belenő).
6/12 anonim válasza:
Nekem mind összement sajnos….gyenge minőség.
7/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. akkor szerintem ez a rendelés most elmarad
2022. febr. 5. 18:03
8/12 anonim válasza:
Szerintem viszont teljesen jó, olcsó, vastag az anyaga, ovis gyerekem legtöbb ovis ruhája sinsay és nem mennek szét, egy babára meg kb. mindegy milyet adsz úgysem megy tönkre.
9/12 anonim válasza:
A babaruhákat nem tudom, de az ovis méretezés teljesen jó. Minőségre jobb, mint a pepco, oviba és eljárni is tökéletes. Ár-érték arányban nekünk eddig ez a legjobb.
10/12 anonim válasza:
Én elégedett vagyok. Kisfiamnak 122-128-as méretű ruhái vannak, onnan is azt rendelem. 30 °-on mosok, de használok szárítógépet is, nekem nem mennek össze a ruhák.
Babaruhát is rendeltem már többször, igaz azt ajándékba, de senki nem panaszkodott eddig, egy barátnőm rendszeresen kérdezi mikor rendelek, mert csatlakozna.
Én azt szeretem a legjobban, hogyha valami véletlen nem jó, esetleg nem tetszik, ingyenesen vissza lehet küldeni, ők küldenek érte futárt, nekem tulajdonképpen semmi dolgom, a pénzt meg hamar visszautalják. Nem egy csúcsminőség, de ár érték arányban szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!