Sinsay ruhákat próbáltátok már? Méretre,anyagra milyenek?
Akármilyen boltra/ruha darabra keresek rá őket dobja ki,most már érdekelne :D
Kisméretű ruhákat szeretnék rendelni,de ha már feldobta ezt az oldalt hátha van valami használhatójuk..
Igazából nem is hiszem,hogy hosszú időre kellene max 1 hónap alatt át fogja nőni a méretet.
Maga a bolt sincs messze tőlünk,de most nincs lehetőségem odáig elmenni megnézni.
Én nagyon szeretem.Nem egy ilyen hű de nagy minőség,de még nem is nyúlt ki mint a pepcobol némelyik.
És gyönyörűek.
Viszont 1 mérettel nagyobbat vegyél mindenképp.
Bölcsis ruhának rendeltem egy adagot. Eddig hm, cunda, lidl, aldi ruhákat vettem.
Meglepően jó. Főleg a melegítőalsók tetszenek. Jobb mint a hm-es anyaga, aldinal viszont kicsit rosszabb. A pólók nagyon vékonyak, kicsit nyúlnak. Ebből a lidl verhetetlen.
A Lidl ruháit én is szeretem.A rugdalózóik kifejezetten jók olyan minőségben még a nagyobb ruhaboltban sem tudtam találni
(H&M,C&A).
Sinsayről nekem most 56-os ruha fog kelleni.Remélem 52cm-es babára jó lesz legalább 2 hétig :D
Egy mérettel nagyobbat érdemes venni belőlük.
Szépek, de nekem sajnos nem váltak be, mosással nagyon megfakult a színük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!