Sinsay gyerek ruhák minősége,mérete?
Nekem a gyerek ruhák eddig pont, hogy nagyok voltak méretbe.
Érdekes egyébként, tényleg az a nem rossz, de nem is jó kategória. Volt onnan 2 patentos rugi, nem tudom mit csináltak vele, de olyan szorosan pattantak össze, hogy amikor szedtem szét, elszakadtak a gombok mellett. Viszont a gyerek cipőket nagyon szeretem onnan.
Minőség hektikus.
Volt olyan body ami szörnyű, és volt, ami jobb volt mint egy H&M
Pulcsik jók, az olcsóbbak vékonyak, amiket kifejezetten szeretek.
Póló.. az egyik alkalommal szuper volt.. 30. Mosás szárítógép után is rendben van
Aztán vettem 3 db-os szettet
Első mosás után elfordult a varrás.
Mérrt àltalában picit kisebb.
98 felett közel méretazonos.
H&M 86-92 akkora mint ott a 98
Minőségre szerintem teljesen rendben van, ha az árához nézzük. Tehát vannak jobb minőségű ruhák, de annyival nem jobb a minőségük, mint amennyivel többe kerülnek.
A méretét illetően kicsit alulméretezett, ha gondolkodsz hogy a kisebbet vagy a nagyobbat vedd, akkor a nagyobbat.
Változó, nagyon változó.
Nekünk inkább nagyobb, mint kisebb a méretezés. Kivéve a mesefigurás pólók, azok tuti rövidebbek.
Elég bő fazonok, erősebb testalkatúakra való a legtöbb, szerintem.
Ár érték arányban azt mondanám megfelelő, otthonra, oviba teljesen oké.
Én a H&M-mel is hadilábon állok, sokszor irreálisan drága egy termék, de egy használat után olyan bolyhos, hogy otthonra is gáz. Ez főleg a pulcsikra, melegítőkre igaz.
A joggereit, aláöltözőit, fehérneműit kimondottan szeretem.
122-es 128-as fiú ruhákat szoktam rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!