Sinsay ruhák jók bölcsibe és oviba?
Milyen minőségűek? Eddig HM-et vettem de drága lett és rosszabb a minősége, viszont könnyebben el tudom adni a szebb darabokat utána.
Csábító a Sinsay, ha tönkremegy nem sajnálom, minták is egész elfogadhatóak.
El lehet adni azokat is?
Nekem a hm-et se sikerült még soha eladni. Overált, kabátot se. Bezzeg a lidl-öst igen, seperc alatt. 🤣
Ne ez motiváljon és akkor nem fogsz csalódni.
Gyenge minőség, de bölcsire, ovira tökéletes, főleg ilyen potom áron.
Azért a lidl-öst jobban szeretem. Az tartja a formáját, színét se engedi, nem néz ki viseltesnek pár mosás után. Hm-nél ezerszer jobb.
Miért ne lehetne?
Mondjuk, nálunk sosem az volt a szempont, hogy mit lehet utána eladni... úgyhogy ezt nem tudom.
Á, a pepcotól sokkal jobb. Az én gyerekem sinsayben jár oviba, an H&M is, de én azokat nem szeretem, ugyanazok az unalmas minták, és ha az foltos lesz, abból nem tudom kiszedni.
Eladni én sem szoktam, szóval nálam ez nem szempont.
Ha megteheted, h ott vásárolsz akkor gondolom anyagilag nem állsz rosszul. Utanna ami nem marad jó állapotú azt add inkább rászorulóknka sztm.
Amúgy lányomnak a Pepcoba, Kikbe beszek ruhát és semmi baj nincs a minőségével. A Simsayba is vettem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!