Milyen fajta szandit vegyek bölcsibe?
Most a csapból is az folyik, hogy nem kell tartania a bokáját hogy használva legyen és erősödjenek a szalagok.
Ebből kiindulva olyat vegyél amilyet akarsz, valaki szerint az úgyis rossz lesz.
Akkor mi lehet az igazság, kitudja..
Én ilyet vennék: [link]
Hát mindenképpen konnyut
bőrt ,jó minőségűt. Értem én hogy a magas bokaju,3 csattos tartja a lábat,de ők a földön játszanak,baromi kényelmetlen ülni,terdelni benne. Könnyű legyen a talpa és hajoljon. Elefantent ajánlom.
+ szavazat az Elefanten márkára.
Nálunk kifejezetten kérik, hogy még véletlen se legyen a magasitott boka, sok csattos... mert egyszerűen nem jó nekik játszani.
Szia!
Ilyen kismamuszt nem ajánlok, nem tartja a bokáját, és szerintem a gyerkőcnek sem kényelmes.
Kerüld az ilyen belebújós gumi papucs-szandál féleséget, azt bölcsi el sem fogadja, és balesetveszélyes is. ( pl fürdőszobában megcsúszik )
Tépőzárás szandált ajánlanék.
Előnyei: előbb-utóbb ő is letudja meg feltudja venni, ami siker élményt okoz számára.
Tartja a bokát!
Játékban abszolút nem fogja zavarni.
Hatalmas mozgás igényük van a gyerekeknek, állandóan mozgásban vannak, szőnyegre keveset ülnek, de biztos vagyok benne, hogy megtalálja a számára megfelelő ülés pozíciót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!