Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit érdemes fusizni / hobbiból...

Mit érdemes fusizni / hobbiból pénzt keresni?

Figyelt kérdés

Rendszertelen, akár változatos tevékenységi módok is amit megéri csinálni azaz valóban kifizetődő, viszont nem számít "üzletszerűnek", és a haszna nem kizárólagosan készpénzben mérhető, hanem mondjuk megtakarításban is.

Mondok egy példát rá (de ezt már nem írjátok), összeszedtem melóhelyemen a diót a hétvégén, lett vagy 10 kiló, részben a fűtős klímával ki is szárítottam majd megtöröm ha teljesen kiszáradt, legalább jó lesz a bejglibe meg nem kell venni 4 ezerért és felpucolva ajándéknak sem utolsó.

Egyéb ötlet?

2022. okt. 4. 12:34
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Na meg még azt is hozzátenném, hogy hitelem sose volt és sose lesz, megtakarításom viszont mindíg.
2022. okt. 4. 14:33
 22/32 anonim ***** válasza:
20%
Havi 4 milliot keresel de osszeszeded a diot... :)) Kicsit odapriccoltal neki nem?
2022. okt. 4. 16:57
 23/32 anonim ***** válasza:
60%

Valahogy nem reális amit írsz. Azt írod láblógatva dolgozol, azaz lusta vagy, mégis inkább órákat szeded a diót a kertben aprópénzért, hogy olcsóbb legyen a bejgli.

Tudod aki jól él, 10-ből 8szor van jó helyen, az nem aggódik pár ezer forinttal olcsóbb legyen a bejgli és nem is szorul rá "fusi" munkára.

Ha segítség kérésed valós, kezdj neki újra a történetnek, de végre őszintén, másképp nincs értelme!

2022. okt. 4. 17:06
 24/32 A kérdező kommentje:

22-es évi 4 milla nem havi! Havi 4 szép is lenne :D

Annyit az elnök nem keres!

2022. okt. 4. 17:11
 25/32 A kérdező kommentje:
Évi 4 millát írtam, ti kezdjetek neki újra az olvasásnak inkább...
2022. okt. 4. 17:12
 26/32 A kérdező kommentje:

"Tudod aki jól él, 10-ből 8szor van jó helyen, az nem aggódik pár ezer forinttal olcsóbb legyen a bejgli és nem is szorul rá "fusi" munkára."

A pénzért ami a földön hever az is lehajol, már csak az kérdés hogy mi mekkora értéket képvisel az ő szemében!

2022. okt. 4. 17:16
 27/32 anonim ***** válasza:
53%

Bocs. Akkor megertem h diot szedsz. Kilaja 2000 korul van, 10 kilobol lesz kb 5-7kilo, az mar jo oraber...

Amugy azt nem ertem miert baj az uzletszeruseg... Foleg ha maganszemelynek szamlazol akkor kataskent szinte 0 koltseggel tudsz szamlazni...

Sok facebook babamama csoportba horribilis arakat elkernek a geppel varrt dolgokert. Nem ferfias, de a penz penz...

2022. okt. 4. 17:28
 28/32 A kérdező kommentje:
Nem az órabérért szedem, hanem mert ingyen van, ha nem szedném csak ott rohadna senki se szedné össze, és mert így nekem nem kell 4 ezerért a kitudja honnan származó meg mivel összekevert diót megvenni a piacon / boltban amit ki tudja ki fogdosott!
2022. okt. 4. 17:41
 29/32 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező ezt te írtad.

Nekem két kocsim egy raktáram meg egy nyaralóm van, idén leszek 40 éves, és alig keresek évi 4 millát, de azt szinte láblógatva teszem.

Szerinted mennyire voltam szinte mindíg jókor a jó helyen?

Úgy 10 esetből 8 szor minimum...

-----------------------------------------

Helyesírásod elég rossz.

Évente 4 milliót keresel, és még is ennyi mindennek vagy a tulajdonosa.

Hiteled nem volt soha.

Vakítsál mást a hülyeségeiddel!!!

A sztorid több helyen is KAMU.

2022. okt. 5. 17:06
 30/32 anonim ***** válasza:
89%

29:

Két kocsi: két romos trabi/skodri/zsiga

raktár: fáskamra házilagosan

nyaraló: buszroncs letéve, kerekek nélkül

Meg is vagyunk, és belefér.

2022. okt. 5. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!