Mit érdemes fusizni / hobbiból pénzt keresni?
Rendszertelen, akár változatos tevékenységi módok is amit megéri csinálni azaz valóban kifizetődő, viszont nem számít "üzletszerűnek", és a haszna nem kizárólagosan készpénzben mérhető, hanem mondjuk megtakarításban is.
Mondok egy példát rá (de ezt már nem írjátok), összeszedtem melóhelyemen a diót a hétvégén, lett vagy 10 kiló, részben a fűtős klímával ki is szárítottam majd megtöröm ha teljesen kiszáradt, legalább jó lesz a bejglibe meg nem kell venni 4 ezerért és felpucolva ajándéknak sem utolsó.
Egyéb ötlet?
Valahogy nem reális amit írsz. Azt írod láblógatva dolgozol, azaz lusta vagy, mégis inkább órákat szeded a diót a kertben aprópénzért, hogy olcsóbb legyen a bejgli.
Tudod aki jól él, 10-ből 8szor van jó helyen, az nem aggódik pár ezer forinttal olcsóbb legyen a bejgli és nem is szorul rá "fusi" munkára.
Ha segítség kérésed valós, kezdj neki újra a történetnek, de végre őszintén, másképp nincs értelme!
22-es évi 4 milla nem havi! Havi 4 szép is lenne :D
Annyit az elnök nem keres!
"Tudod aki jól él, 10-ből 8szor van jó helyen, az nem aggódik pár ezer forinttal olcsóbb legyen a bejgli és nem is szorul rá "fusi" munkára."
A pénzért ami a földön hever az is lehajol, már csak az kérdés hogy mi mekkora értéket képvisel az ő szemében!
Bocs. Akkor megertem h diot szedsz. Kilaja 2000 korul van, 10 kilobol lesz kb 5-7kilo, az mar jo oraber...
Amugy azt nem ertem miert baj az uzletszeruseg... Foleg ha maganszemelynek szamlazol akkor kataskent szinte 0 koltseggel tudsz szamlazni...
Sok facebook babamama csoportba horribilis arakat elkernek a geppel varrt dolgokert. Nem ferfias, de a penz penz...
Kérdező ezt te írtad.
Nekem két kocsim egy raktáram meg egy nyaralóm van, idén leszek 40 éves, és alig keresek évi 4 millát, de azt szinte láblógatva teszem.
Szerinted mennyire voltam szinte mindíg jókor a jó helyen?
Úgy 10 esetből 8 szor minimum...
-----------------------------------------
Helyesírásod elég rossz.
Évente 4 milliót keresel, és még is ennyi mindennek vagy a tulajdonosa.
Hiteled nem volt soha.
Vakítsál mást a hülyeségeiddel!!!
A sztorid több helyen is KAMU.
29:
Két kocsi: két romos trabi/skodri/zsiga
raktár: fáskamra házilagosan
nyaraló: buszroncs letéve, kerekek nélkül
Meg is vagyunk, és belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!