Mit érdemes fusizni / hobbiból pénzt keresni?
Rendszertelen, akár változatos tevékenységi módok is amit megéri csinálni azaz valóban kifizetődő, viszont nem számít "üzletszerűnek", és a haszna nem kizárólagosan készpénzben mérhető, hanem mondjuk megtakarításban is.
Mondok egy példát rá (de ezt már nem írjátok), összeszedtem melóhelyemen a diót a hétvégén, lett vagy 10 kiló, részben a fűtős klímával ki is szárítottam majd megtöröm ha teljesen kiszáradt, legalább jó lesz a bejglibe meg nem kell venni 4 ezerért és felpucolva ajándéknak sem utolsó.
Egyéb ötlet?
Mielőtt megkérdeznéd túlórázni sem szeretnék!
FUSIZNI AKAROK! :D
Munkáltató? Szabadidőbe?
Önmagamnak hogyne engedélyezném?
Megengedem magamnak na!
A wc-zés, a Tv zés, a bagózás, meg a légzés is!
Még a kajálás is!
13. Te írod, hogy fusizni akarsz. Én csak kedvesen felhívom a figyelmedet a szó jelentésére. Erre ledorongolsz. Nem szép tőled.
Kaptál téves információt is. A 600 ezer (talán 650?) arra vonatkozik, amikor olyan dolgokat adogatsz el, amelyeket pl. meguntál, kinőtted, kaptad ajándékba, de van már belőle egy csomó és hasonlók.
Ha te azzal a céllal készítesz valamit, vagy azzal az elképzeléssel vásárolod meg, hogy haszonnal elad, akkor egyetlen darab is adóköteles, és az csak az egyik bibi vele.
Fárasztó96 ezt egy darabig én is csináltam, de ez addig megy csak ameddig viszonylag egyszerű az életed.
Egy bizonyos idő után már annyi minden befigyel, hogy 100 helyett ezerfele kellene osztanod szoroznod, amiből a legtöbb előre nem is tervezhető, vagy éppen felbukkanó lehetőség amit a tapasztalataid alapján előre tudsz, hogy megbánod ha kihagyod, mert vissza nem térő lehetőség.
Gondolok itt például egy alkalmi vásárlási lehetőségre amikor már régóta tudod, hogy szükséged van valamire ami esetleg már nem is kapható, és pont akkor ott van és pont jó áron.
Ha nem csapsz rá le akkor ki tudja meddig várhatsz, vagy lesz e lehetőség még?
Nekem két kocsim egy raktáram meg egy nyaralóm van, idén leszek 40 éves, és alig keresek évi 4 millát, de azt szinte láblógatva teszem.
Szerinted mennyire voltam szinte mindíg jókor a jó helyen?
Úgy 10 esetből 8 szor minimum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!