Német mellett érdemes lehet tanulni az oroszt hobbiból?
Figyelt kérdés
Az a tervem, hogy megtanuljak egy olyan nyelvet, ami tetszik is, és esetleg piaci értéke is lehet. Most jelenleg a német a prioritás, abból kéne nyelvvizsgát szereznem és azt tanulom jelenleg, azonban eléggé otthonosan mozgok már benne és ezért gondoltam arra, hogy hobbiból elkezdeném az oroszt. Miután a németet lezártam, akkor meg nekiállnék kőkeményen. Gondolom ez nem zavarhat meg a németben.2022. jún. 30. 16:40
1/13 anonim válasza:
Hobbiból bármit érdemes, amivel szívesen töltöd az idődet.
2/13 anonim válasza:
Az "érdemes" és a "hobbiból" szavak nem igazán férnek meg egy mondatban.
3/13 anonim válasza:
Igen, én is így csináltam/csinálom.
4/13 anonim válasza:
ez egy városi legenda, hogy "belezavarnak" egymásba a nyelvek. kezdd el nyugodtan, ha érdekel.
5/13 anonim válasza:
Megzavarni a németben nem fog. De miért éppen orosz? Értelme nem sok van. Az angol az abszolút vilagnyelv 1. Oroszul csak Oroszországban beszélnek, szabadságra meg gondolom nem Oroszországba akarsz menni.
6/13 anonim válasza:
De ha neki az orosz tetszik... :)
7/13 anonim válasza:
mert azt van kedve csinálni hobbiból. te miért éppen kondizol vagy éppen kertészkedsz? nem kell mindig kötekedni kedves ötös...
8/13 anonim válasza:
Egy ideje gondolkozom a mandarinon, vagy valamelyik másik gyakori kínai nyelvjáráson. De szerintem az orosszal se járnál rosszul.
9/13 anonim válasza:
Szerintem érdemes.Egyszerre több nyelvet is lehet tanulni,hiszen ha hasonlóak a nyelvek,az egyik segíti a másik tanulását.De olyan nem létezik,hogy két nyelv megzavarná egymást!
10/13 anonim válasza:
7es, mi köze a "hasznos válaszodnak" a kerdéshez?? Nem kell mindig kötekedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!