Mit érdemes fusizni / hobbiból pénzt keresni?
Rendszertelen, akár változatos tevékenységi módok is amit megéri csinálni azaz valóban kifizetődő, viszont nem számít "üzletszerűnek", és a haszna nem kizárólagosan készpénzben mérhető, hanem mondjuk megtakarításban is.
Mondok egy példát rá (de ezt már nem írjátok), összeszedtem melóhelyemen a diót a hétvégén, lett vagy 10 kiló, részben a fűtős klímával ki is szárítottam majd megtöröm ha teljesen kiszáradt, legalább jó lesz a bejglibe meg nem kell venni 4 ezerért és felpucolva ajándéknak sem utolsó.
Egyéb ötlet?
Eleve mit vallasz be, ha magánszemélyként nem tudsz számlát se adni? Hogy számolod a 600 ezret? Ránézel vagy mi?
Vagy mondjuk egy antik festményed 605 eerért megy el a piacon és akkor az 5 ezret már beírod az adóbevallásodba jövőre?
Mert pont adóellenőr vette meg és majd számonkéri rajtad hónapok távlatából? Vagy hogy?
Amúgy én nem veszek üdítőt (se)...
Leginkább azon spórolok...
Kell a pénz a 200 ezres építményadóra / év!
Túl nagy a raktár amibe lakok...
Egyébként meg a KÉRDÉS nem arról szól, hogy hogyan kell adózni, meg a törvényt értelmezni!
Csak szólnék, hogy ez a része nem érdekel.
Mert nem na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!