A Forever living Product esetében,kb.hány ember kell,h "alattad" legyen,hogy keress valamennyi pénzt?
Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 19:34
31/36 anonim válasza:
A sztoridból azt tűnik ki, hogy az exednek több köze volt hozzád, mint a Foreverhez.
Tehát nem a Forevert minősíti az exed, hanem téged.
A barátait, s a barátnőit mindenki saját maga választja magának.
Ha az exed valahol eladóként dolgozott volna korábban, akkor a teszkót minősítenéd a sztoriddal (csak mert ott is eladók dolgoznak)?
32/36 anonim válasza:
Kedves 13. Én lány vagyok és nem párkapcsolatról van szó. Úgy tűnik, nem a te számodra írtam a fenti választ. Legyen szép napod!
33/36 anonim válasza:
Azóta már nem tartom a barátnőmnek. Idéntől már szüleivel megszakította a kapcsolatot és az egyik húgával is, mert szégyenteljes volt a család számára a sok tukmálás. Végül a család nem akart ebbe belemenni és a lány inkább elfordult tőlük. Ez persze az ő családi ugye, de ami velem kapcsolatos, az jobban megmaradt számomra.
34/36 anonim válasza:
De kedves 13, szerre mindünknek igaza van ;)
35/36 anonim válasza:
Jaj most látom elnézést.. 31volt végig. Sajnálom. 13 helyett tehát 31. Bocsánat.
36/36 anonim válasza:
Kedves anonim okos emberek! Tu egyáltalán utánanéztetek mi is 3z a vállalkozás? Mert szerintem először nézzétek utána! A Forever living egy biztos és korrekt amerikai cég ahol rengeteg csodálatos ember dolgozik és eredményeket is értek el kemény munkával! Nem csak azt hiszik hogy egy online munka annyit jelent, hogy egy két kattintással már pénzed is lesz. Mielőtt meggondolatlanul írtok előtte kissé tájékozódjatok! 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!