Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Forever living Product...

A Forever living Product esetében,kb.hány ember kell,h "alattad" legyen,hogy keress valamennyi pénzt?

Figyelt kérdés

2022. aug. 27. 19:34
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
49%

A sztoridból azt tűnik ki, hogy az exednek több köze volt hozzád, mint a Foreverhez.

Tehát nem a Forevert minősíti az exed, hanem téged.

A barátait, s a barátnőit mindenki saját maga választja magának.

Ha az exed valahol eladóként dolgozott volna korábban, akkor a teszkót minősítenéd a sztoriddal (csak mert ott is eladók dolgoznak)?

2023. okt. 15. 13:54
 32/44 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 13. Én lány vagyok és nem párkapcsolatról van szó. Úgy tűnik, nem a te számodra írtam a fenti választ. Legyen szép napod!
2023. okt. 15. 15:22
 33/44 anonim ***** válasza:
30%
Azóta már nem tartom a barátnőmnek. Idéntől már szüleivel megszakította a kapcsolatot és az egyik húgával is, mert szégyenteljes volt a család számára a sok tukmálás. Végül a család nem akart ebbe belemenni és a lány inkább elfordult tőlük. Ez persze az ő családi ugye, de ami velem kapcsolatos, az jobban megmaradt számomra.
2023. okt. 15. 15:25
 34/44 anonim ***** válasza:
30%
De kedves 13, szerre mindünknek igaza van ;)
2023. okt. 15. 15:26
 35/44 anonim ***** válasza:
0%
Jaj most látom elnézést.. 31volt végig. Sajnálom. 13 helyett tehát 31. Bocsánat.
2023. okt. 15. 15:27
 36/44 anonim válasza:
71%
Kedves anonim okos emberek! Tu egyáltalán utánanéztetek mi is 3z a vállalkozás? Mert szerintem először nézzétek utána! A Forever living egy biztos és korrekt amerikai cég ahol rengeteg csodálatos ember dolgozik és eredményeket is értek el kemény munkával! Nem csak azt hiszik hogy egy online munka annyit jelent, hogy egy két kattintással már pénzed is lesz. Mielőtt meggondolatlanul írtok előtte kissé tájékozódjatok! 🤗
2024. febr. 28. 12:14
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
Egy közeli ismerős 30 éve csinálja ezt a hülyeséget, teljesen a megszállottja, saját magát nevetségessé teszi. Semmire nem költ, mert keveset keres, minden idejét máshol tölti, máshol eszik, mert ő nem főz mert minden is méreg, előadja, hogy ő semmit nem eszik, közben ha elhívod ebédelni mindent befal amit eléraksz. 30 év alatt nem jutott el odáig, hogy ne kelljen főállásban dolgoznia. Meg valami rendszer összeomlott és ezért nem tudott szintet lépni, na ne legyünk már ilyen hiszékenyek.😂 Az egész közösség egy szekta, nem lehet vele beszélgetni sem értelmesen, mert szerinte minden méreg, okosabb mint az orvosok, teljesen átmosták az agyukat. A saját gyereke is elfordult tőle, mert szégyelli, hogy ilyen anyja van. A kocsi széthullik alatta, 1000 éves ruhákban jár, akkor hol is van az a csodás élet amit a cég ígér? Emellett annyit dolgozik mint a güzü, mert ha ledolgozza a 8 órát még 8 órát ráhúz a foreverre.
jan. 12. 14:56
 38/44 anonim ***** válasza:
71%

37

A nem létező ismerősöd nem csinálhatja 30 éve a Forevert, hisz akik a legelsőként csatlakoztak Magyarországon, azok 1995-ben tették ezt, tehát ők is csak 29 éve tagjai a rendszernek. Ők nagyon kevesen vannak, rendkívül kicsi az esély arra hogy a te ismerősöd ebbe a körbe tartozzon. A Forever 1997 óta van hivatalosan Magyarországon.

Az ismerősöd, teljesen mindegy hogy mióta csinálja, valamit baromi rosszul csinál. Ha létezik. Ha csak átlagosan napi két órát beleteszel ebbe az üzletbe, akkor az eredmények fél éven belül elmaradhatatlanok.

Ha öt évet beleteszel egy ilyen munkába, és jól csinálod, akkor gyakorlatilag senki nem akadályozhat meg abban hogy milliárdos légy. Persze, mint minden szakmát, ezt is lehet jól is és rosszul is csinálni.

jan. 12. 16:48
 39/44 anonim ***** válasza:
69%
Való igaz, ismerek olyan autókereskedőt, aki az autókereskedés mellett woltfutár családostul, mert az autókereskedésből nem élnek meg. De olyat is ismerek aki az autó kereskedésből milliárdos lett. Nyilvánvaló, hogy valamit másképp csinálnak.
jan. 12. 17:00
 40/44 anonim ***** válasza:
0%
Ha ő hazudik, akkor én is ő 30 évet mondott, így én is. Saját szemmel látom mit csinál, tehát nem hazudok. Mondj 1 olyan egyszerű embert, mint én vagy te aki milliárdos lett belőle, ne haragudj, de ezt te sem gondolhatod komolyan.😊 Gyakorlatilag ez egy bingó.😊 Elvannak ájulva a forevertől, nem mondom, hogy nincsenek jó termékei. De könyörgöm a saját szájával mondta el, hogy szedett valami vitamint egy talán daganatos bácsi (??), és előadta, hogy ettől ő megfog gyógyulni, kis túlzással örök életet ígért neki, na ezt mivel magyarázza az ember? A bácsi természetesen meghalt. Buták az emberek, akik ezt elhiszik pedig egyenesen ostobák. Sokan nem is értenek nagyon sok mindenhez, összetevők, hatóanyagok stb. Hogy a szervezetnek mire van szüksége, azért nekem senki ne mondja, hogy a forever szekta jobban ért egy beteg szervezethez, mint egy diplomás orvos. A gyógyszer méreg, nem ehetünk, nem ihatunk semmit. Valóigaz, hogy minden táplálékban benne van már minden, ezt aláírom. De akinek egy csepp esze van az átlátja, hogy nem hiába vannak vényköteles gyógyszerek, amit túl lehet adagolni, tehát ebből kiindulva már gondolhatjuk a hatóanyag tartalmát, és itt nem C vitaminra gondolok. Előadják a tökéletes életet, közben az egyik boltban dolgozik, a másik pedig más helyen 8 órát robotol. Az előadás amire elrángattak pedig egyenesen nevetséges. Nem tudom, talán én vagyok elfogult, de egy milliárdost sem ismerek foreveresek közül a városunkban. Akkor 20 emberből 20 mindent rosszul csinal? És itt ne jöjjünk olyanokkal aki közismert, kizárólag a saját környezetünkről beszéljünk.😊 Nyilván aki belép ebbe az “üzletbe” látni fogja, hogy egy rakat nulla az egész. A meghazudtolást pedig nem szeretem, valószínűleg itt te vagy akinek a szava annyit ér mint az összes többi foreveresnek, illetve gondolom te is milliárdos vagy már azért írod ezt, ha pedig nem akkor légyszíves gondold át, ne más példáival gyere, hisz te nem ezt tapasztaltad,😊 Ha gondolod privátban szívesen elküldöm neked, hogy kiről is van szó, utána tudsz nézni, akár rá is írhatsz.😊
jan. 15. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!