Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Forever living Product...

A Forever living Product esetében,kb.hány ember kell,h "alattad" legyen,hogy keress valamennyi pénzt?

Figyelt kérdés

2022. aug. 27. 19:34
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
73%

Nem, nem vagy sem nagyságrendileg, sem kicsit magasabb szinten, mint itt bàrki. Az itteni kommentjeid alapjàn, amiket idehordtàl magadról az Orbàn familiánàl is gazdagabb embernek kéne lenned, akkor meg nyilvàn híres lennél mint magyar mlmből gazdaggà lett multimilliàrdos.

Szóljàl a munkaadóidnak, hogy okosabb trollocskát szerződtessenek a poziciódra, mert hasznot nem, kàrt teszel nekik.

Amúgy vannak az oldalon olyan mlm-esek akik valóban abban dolgoznak, értek is el benne valamit, teljesen életszerű dolgokat írnak le, emberi stílusban. Nem "2 hónap alatt keresel milliókat", meg kastélyokról kb Dubai milliàrdos életszínvonalról kamuznak. Troll vagy, de abból is a hülye fajta aki nem látja mikor tolta túl a bicójàt.

És de, minden kommenteddel alàzol màsokat, akik nem mlm balekok. Mert neked eddig terjed a nem létező intelligenciàd. Olvasd vissza magad.

És most befejeztem veled a vitàt kis senkihàzi🤣

2022. nov. 10. 11:34
 22/36 anonim ***** válasza:
11%

21-es, jó az aláírásod, a nevedet (kis senkiházi) a szüleidtől örökölted vagy magad találtad ki? Mindenesetre kifejező. Ám, Illik nagy kezdőbetűvel írni. Vagy erre sem vagy méltó? Mondjuk, ezzel csak egyetérteni lehet.

Ja, és itt a troll te vagy!

2022. nov. 10. 17:14
 23/36 anonim ***** válasza:
75%
pedig a 21 es jól mondta. Érzdőik, hogy érzed a veszted. Tudom én, hogy rossz ha elcsesztél sok pénzt és csinálod, hogy legalább valamennyit vissza szerezz de lehetetlen. Szóval hadonászhatsz itt. Mind tudjuk, hogy csóró vagy mint a templom egere.
2022. nov. 10. 18:38
 24/36 anonim ***** válasza:
18%
23-as, tudom, hogy szeretnéd, ha igazad lenne. Ám baromi messze van a kívánságod a valóságtól…
2022. nov. 10. 22:34
 25/36 anonim ***** válasza:
79%

mlm-esek biztos nem fizetnek ezeknek, hogy egy ilyen oldalon kommenteljenek.

Alapból ilyen szinten vannak értelmileg, ami egyértelmű, mivel beléptek ebbe a fsba.

Bár lássuk be, sokszor megvezetnek értelmes(nek tűnő) embereket is, de azok, amint rájönnek, hogy ez miről is szól, hanyatt-homlok menekülnek.

Benne vagyok a fb-csoportban, ahol százával kerülnek ki a printscreen-ek, hogy amikor ezek a fősasok ráírnak vadidegen emberekre ugyanazzal a sablon baromsággal (sokszor annyi önállóság sincs bennük, hogy az illető nevét átírják), mennyire rosszul viselik az elutasítást, és mennyire nincs egy épkézláb önálló gondolatuk sem. Jön az elcsépelt mókuskerék ás társai, ami úgy látom, bárhol és bármikor visszaköszön, amikor észérvvel nem tudják alátámasztani a mondandójukat. És persze a személyeskedés, amihez akkor fordul az embner, mikor már mindenből kifogyott.

2023. jan. 24. 18:17
 26/36 anonim ***** válasza:
19%

@25

Sohasem a "fősasok" azok, akik ráírnak idegenekre. Azt csak a buta, tájékozatlan kishalak csinálják, akik nem a "fősasokhoz" csatlakoztak, hanem egy hasonlóan buta kishalhoz. A "fősasok" sosem fognak idegenként rádírni.

Az aurás csoportban pedig nagyon buta emberek osztogatják a "tapasztalataikat". Ne aggódj, én is benne vagyok. nagyokat röhögök a sok buta poszt láttán. Ez a sok marha még a tótnagyékra is irigykedik, mert azoknak legalább van életük. A "vörös papnő" jövedelmének meg már a tizedével is beérné közülük sok, de nem hajlandó megfizetni az árát ( = megtanulni egy új szakmát és beletenni a megfelelő munkamennyiséget/minőséget), inkább fikázzák a sikerét (és a hajfestékét :D :D :D ).

2023. jan. 25. 07:38
 27/36 anonim ***** válasza:
55%
Döbbenet egy ennyi évvel a rendszerváltás után még mindig vannak, akik bedőlnek ennek az MLM-es szarnak.
2023. jan. 25. 13:46
 28/36 anonim ***** válasza:
39%
Döbbenet egy ennyi évvel a rendszerváltás után még mindig vannak, akik nem látják, hogy az MLM az átlagember messze átlagon felüli lehetősége.
2023. jan. 26. 07:52
 29/36 anonim ***** válasza:

Önmagukat kb fősasként aposztrofálják, mikor úgy indítanak, hogy bevennének valakit az Ő csoportjukba. Tehát ők már vezetők, mindenki igazgató. Onnan, hogy valakit ő szervez be maga alá, már nagynak képzeli magát sok ember.

Egész biztos, hogy sok érintett is benne van a csoportban, másképp hogy szereznének tudomást a posztokról azok, akiken ott röhögnek? Aztán kezdenek fenyegetőzni meg személyeskedni... nagyon intelligensek, és persze komolyan vehetők. Ja, nem.

Nevetsz a sok buta posztolón? Mi mást mondhatnál... Ez olyan primitív, mikor visszatámadsz ugyanazzal a dologgal, amit neked szegeztek. Itt a csoport szól arról, hogy nevetnek ezeken a madarakon. Még ha van is benne mlm-es, aki a másik oldalról közelíti meg, azért ne állítsuk be úgy, hogy ti felülről szemlélitek és kiröhögitek az ott lévőket. Nem a lekvár teszi fel a polcra a nagymamát, még ha nagyon szeretnék is sokan ezt elhinni.

2023. márc. 24. 19:14
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
Egyszer egy Mlm-es volt barátnőm kölcsön kért tőlem egy nagyobb összeget és biztosított róla, hogy hamarosan megadja (lakbért és egyéb költségeket nem tudott fizetni). 3 év eltelt és ezalatt el is tűnt.. nem keresett..Aztán én írtam neki, és visszakértem a pénzem. Erre felháborodott, hogy milyen barát vagyok, hogy nekem a pénz fontosabb, mint a barátságunk? Hogy megkeseredett és frusztrált vagyok és azáltal, hogy visszakérem a kölcsönt, őt negatívan kritizálom és az ilyeneket mondjam olyan szemeyleknek, akit az érdekel. :) Nekem azóta ezzel egyenlő ez a szupi multi Forever :)
2023. okt. 15. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!