Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Forever Living Products-ba...

A Forever Living Products-ba szükséges szponzor a belépéshez?

Figyelt kérdés
Van egy kb 1800 emberből álló Fb oldalam.Nekik szeretném promotálni a termékeket.írtam a FLP-nak és a válaszuk az volt,h szponzor nélkül nem lehet belépni..
2022. jún. 9. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Valaki hálózatát bővítened kell. Valaki pénzét gyarapítanod kell. Ez a lényege az MLM-nek.

Egyébként garantálom, hogy abból az 1800 emberből 1750 le se fogja tojni, 40 ki fog lépni, 8 érdeklődik, de végül semmit nem csinál, 1 belép aztán megunja és a maradék egyből lesz kb 10 ezer forint hasznod...

2022. jún. 9. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Vilagositsatok már fel legyszi.

Mostanában nagyon sokszor jön elő a facebookomon, hogy anyuka, gyerek mellől, otthonról megcsinálja a szerencséjét, tengerpartról dolgozik, saját időbeosztás, magad uram, csatlakozz hozzám, téged is vár az önálló, szabad, gazdag élet.

Azt hagyjuk, hogy gyerek mellől hogy lehet dolgozni. Meg azt is, hogy milyen komoly munka lehet, amit egy szál logós spirál füzettel lehet végezni, de azt nem értem, hogy pénz az miből van? Mert mind csak azt akarja, hogy csatlakozzak, de Foreveres termeket egyik se reklámoz. (Mert FLP-s mindegyik) Pl az avonos nők hirdetik a cuccaikat.

Szóval ezek mit csinálnak? Tényleg annyira megéri?

A kérdező itt írja, hogy termeket akar eladni. Ezt értem, oké. De ezek a nők, anyák nem, hanem csak hirdetik a gazdag szabad életet.

2022. jún. 9. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
#2: A hülyék újabb hülyéket hülyítenek be, hogy csatlakozzanak a hülye hálózatba és fizessék be a hülye induló pénzt, amiből a hálózatban fentebb álló hülyék kapnak valamennyit. Aki a hálózat csúcsán áll, annak marhára megéri. Mindenki más veszít rajta.
2022. jún. 9. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:

De némelyik írja is, hogy nincs kezdő befizetés.

Vagy mégis van, csak más a neve?

Szóval ezt nem értem, hogy hogyan kerül pénz a rendszerbe?

2022. jún. 9. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:

"De némelyik írja is, hogy nincs kezdő befizetés."---Van olyan rendszer, ami azzal akar kitűnni a többi piramisjáték közül, hogy nincsen belépési mantrát hangoztatja és itt jön a képbe az első kérdésed!

"Vagy mégis van, csak más a neve?"---Indulócsomag elnevezés, belépési díj helyett :)

"Szóval ezt nem értem, hogy hogyan kerül pénz a rendszerbe?"---Az idióta megveszi a kezdőcsomagot, kap valami kamu, vagy túlárazott vackot és ebből lesz az őt beléptetőnek pénze.

2022. aug. 30. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!