Szerintetek is néha túlságosan is pofátlanok az mlm-esek?
Igen.
Levakarhatatlanok.
Bár nekem most szerencsém van, hónapok óta egy se támadott be. :-DDD
Engem az döbbent le, hogy 2022-ben vannak akik még ezzel egyáltalán próbálkoznak xdddd
Annyira kicseszett krindzs amikor a rokon (akivel nem találkoztunk 3 éve) frissen érettségizett fia megkeres a ballagó öltönyében, és nekem akar pénzügyi tanácsot adni, azaz egy az egyben pénzügyi terméket eladni, miközben én 25 éve dolgozok, felépítettem a saját cégemet, házamat, elértem mindent amit el akartam.
De ő, a friss érettségivel tanácsokat akar adni érted. Aztán egy konkrét szakma sincs még a kezébe, olyan hülye mindenhez is mint a fa*zom.
FLP már 10eve is lejárt lemez volt.. 😂😁
Hihetetlen milyen meseket adtak elő a csodahatasokról...
Ugyan úgy működnek mint a vallási szekták.
Az embereket a bizonytalanságaikkal próbálják behálózni.
Anyagi, egészségyügyi, külső. (FLP-nél inkább az előző kettő)
Meg persze eladják a saját megváltástanukat, ami náluk ugye az hogy részese lehetsz ennek az egésznek, meg az anyagi függetlenség, hatalmas vagyon és a többi bla bla, amit az ügynökök 99%-a természetesen soha nem ér el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!