Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek is néha túlságosan...

Szerintetek is néha túlságosan is pofátlanok az mlm-esek?

Figyelt kérdés

2022. jún. 15. 15:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Igen.

Levakarhatatlanok.

Bár nekem most szerencsém van, hónapok óta egy se támadott be. :-DDD

2022. jún. 15. 15:45
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Engem az döbbent le, hogy 2022-ben vannak akik még ezzel egyáltalán próbálkoznak xdddd

Annyira kicseszett krindzs amikor a rokon (akivel nem találkoztunk 3 éve) frissen érettségizett fia megkeres a ballagó öltönyében, és nekem akar pénzügyi tanácsot adni, azaz egy az egyben pénzügyi terméket eladni, miközben én 25 éve dolgozok, felépítettem a saját cégemet, házamat, elértem mindent amit el akartam.

De ő, a friss érettségivel tanácsokat akar adni érted. Aztán egy konkrét szakma sincs még a kezébe, olyan hülye mindenhez is mint a fa*zom.

2022. jún. 15. 16:16
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor látom nem csak én gondolom így. Most keresett meg egy FLP-s (Forever Living Produkt vagy mi) ismerősöm, hogy ő tud ajánlani egy igazi szakmát, amivel kitörhetnék a szegénységből (miközben van már rendes munkám és szakmám is) és persze mindenben támogatna. Régebben is ajánlotta, amikor lelkileg magam alatt voltam és pont nem tudtam előre haladni az életben, de akkor is megmondtam, hogy nincsen ehhez tőkém és egyébként sem szeretnék emberekkel foglalkozni. Akkor is meg most is ugyanazt a dumát mondta, hogy én vagyok az ostoba, hogy csak tétlenkedek, mert addig is nagyon sok pénztől esek el.
2022. jún. 15. 16:53
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Persze, sajnos pont erről hírhedt az összes ilyen ügynök hogy erőszakosan ragadozó módjára próbálnak téríteni a biznisszektájukba.
2022. jún. 15. 17:05
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

FLP már 10eve is lejárt lemez volt.. 😂😁

Hihetetlen milyen meseket adtak elő a csodahatasokról...

2022. jún. 15. 17:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Megváltozott élet és támogató szponzor. Na persze. De akkor sem találom fairnek, hogy pont egy kétségbeesett embernek próbálják ezt tukmálni amikor mindenki nagyon jól tudja, hogy kezdetben több a költsége, mint a haszna az egész projektnek.
2022. jún. 15. 17:09
 7/12 anonim ***** válasza:
48%

Ugyan úgy működnek mint a vallási szekták.

Az embereket a bizonytalanságaikkal próbálják behálózni.

Anyagi, egészségyügyi, külső. (FLP-nél inkább az előző kettő)

Meg persze eladják a saját megváltástanukat, ami náluk ugye az hogy részese lehetsz ennek az egésznek, meg az anyagi függetlenség, hatalmas vagyon és a többi bla bla, amit az ügynökök 99%-a természetesen soha nem ér el.

2022. jún. 15. 17:12
 8/12 A kérdező kommentje:
Úton útfélen beléjük botlok állandóan. Tudnám is én, miért ennyire népszerű
2022. jún. 15. 17:15
 9/12 Mara6 válasza:
63%
Sziasztok! Engem most akarnak becserkészni .😃😃
2022. júl. 20. 18:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Akkor fuss, amint lehet, mert egy hamar nem kopnak le
2022. júl. 20. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!