Szerintetek is néha túlságosan is pofátlanok az mlm-esek?
Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 15:33
11/12 valaki : válasza:
Nem néha! Szerintem MINDIG.
És sokszor kellemetlen, mert egy idegen térítőt még csak elküldesz a p**ba, de egy barátot, rokont... Nekem a barátnőm kattant meg, elhívott egy ilyen eseményre természetesen nem mondta, mire megyek a lakásába, azt hittem egy baráti beszélgetés lesz, aztán ott találtam még 5 másik barátnőmet, akik ugyanolyan értetlenül néztek a két idegenre, akik a számlaegyenegüket mutogatták nekünk, hogy néééézd, NÉÉÉÉZD, LÉPJ BE!! Hát nem érdekel az unokáid jövője????????????
Utána hónapokig zaklatott, sajnos őt is el kellett küldenem, mert HÓNAPOKIG nem értett a szép szóból, pedig konkrét voltam. Olyanokat mondtam, hogy nem érdekel, távol áll tőlem, nem szeretnék belépni.
12/12 NTBS válasza:
Igen nagyon. De ők tudják a tutit vagyis azt hiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!