Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » MLM-es emberek miért nem...

MLM-es emberek miért nem hiszik el hogy alkalmatlan vagyok?

Figyelt kérdés

Már telefonban is mondom hogy nem szeretném az idejét rabolni, én MLM szempontból zsákutca vagyok, és mivel az általa megkeresett emberek 99%-a szintén alkalmatlan, és tudom hogy nekik nagyon nagy merítésből kell dolgozniuk, igazából segítek azzal ha előre szólok, időt, energiát, pénzt takarítanék meg neki.

Elmondom hogy sem telefonon, sem online, sem személyesen nem vagyok képes prezentálni ezeket az üzleti lehetőségeket senkinek, mert bennem ez mélységes szégyent okoz és a termékeket sem akarom kipróbálni vagy megvenni. És tényleg csak segítenék hogy ne egy alkalmatlan emberre pazarolja az idejét.

De ennek ellenére nem hisznek nekem.

Miért?

2022. jún. 7. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Mert muszáj nekik balekokat toborozni.
2022. jún. 7. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Szóljak a masik kerdes alatti mlm-harcimarcinak? 😂😂😂

Hátha tudja a választ...

Tuti azt fogja mondani h ilyesmi nem letezik... 😂

2022. jún. 7. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Mert mindenáron be akarnak palizni valakit maguk alá és abban bíznak, hogy ha elég rámenősek, akkor majd nem fogsz nem-et mondani.

Nem kell meggyőznöd őket, nem kell magyarázkodnod. Mondj annyit, hogy nem érdekel az ajánlatuk és köszönj el. Ennyi a titok.

2022. jún. 7. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Sajnos ez nem működik.

Levakarhatatlanok. Újra hív és újra győzköd.

2022. jún. 7. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
#4: azert egy szemtol szemben, de szigoruan tanuk nelkul elkovetett sulyos becsuletsertes megspekelve egy halalos fenyegetessel szokott segiteni.
2022. jún. 7. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
nem kell finomkodni velük, közlöd, hogy nem érdekel a gusztustalan szemete, és annyira mégsem vagy hülye, hogy nekiadd az összes megtakarításod, ezután leteszed a telefont és letiltatod a számát. ilyen egyszerű. éppen azért próbálkozik újra és újra, mert érzi hogy ilyen kis ártalmatlan tutyimutyi vagy, és idővel sikerül beleerőszakolnia a dolgába.
2022. jún. 7. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Látják, hogy mégiscsak érdeklődsz, hiszen meghallgatod őket, kíváncsi vagy a tanácsaikra és önbizalmad fejlesztésére még a segítségükért is esdekelsz, ergo tökéletes balek vagy számukra!
2022. jún. 8. 06:30
 8/9 anonim ***** válasza:
13%
Sok alkalmatlan lett már sikeres
2022. jún. 9. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha ismerős, és másodjára hív, az előző nem-et mondásom után, akkor megmondom neki, hogy ha még egyszer szóba hozza, letiltom a számát. Maradjunk inkább barátok MLM nélkül, mint egy nyomorult MLM miatt kelljen megszakítani a barátságot amiatt, mert nem ért a szép szóból. Csúnyán mondani nem fogom. 17-ből csak 1 nem értette meg. Mikor harmadjára is felhívott, és elkezdte mondani, szó nélkül kinyomtam, és letiltottam.
2022. jún. 9. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!