Miért kérnek pénzt a plázákban/boltokban a mellékhelyiség használatáért?
A pisilés/kakilás (alapvető szüksegletek, pláne ha mondjuk megy a hasad) számodra olyan "egyéni szoc probléma" amire nem elvárható egy kultúrált, 21. századbeli megoldás az ország fővárosában?
Nemhiszem, hogy túl emberséges az a hozzáállás, hogy "Ha nincs nálad 200-as, akkor fossál/hugyozzál be".
Amúgy, ha a lakásomra invitálok valakit több órára (a plázákba általában nem 10 percekre járnak), akkor engedem, hogy ingyen használja a wc-met.
Ne zavarjon, hogy különböző emberek kommentjeit ollóztad össze és kivetítetted rá a hisztid :D
Senki sem invitált téged a plázába, ezek nem közintézmények, ugyanúgy tulajdona valakinek, mint a te házad. Nem tudom hogy lehetsz ennyire ember ellenes, hogy nem alakítasz ki egy 0-24 órában rendelkezésre álló 20 wc-ból álló mosdót és bocsátod rendelkezésre mindenkinek ingyen, de komolyan
Tudom, hogy van tulajdona, dolgoztam plázában (Allee) ahol pl ingyenes a wc, és kultúrált, mivel foglalkoznak vele :)
Alapvetően sem az zavar, hogy fizetni kell érte, hanem, hogy nem gondolnak arra, akinél csak bankkártya van, és nincs nála apró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!