Megálltok a dolgotokkal ha halljátok hogy valaki bejött a mosdóba/beült a melletetek lévő wc-be suliban/plázában?
Arra gondolok hogy éppen kakiltok mondjuk és közbe bejön valaki, pláne ha beül melléd? Vagy ilyenkor megy az egymásra várás ki kezdi hamarabb? :)
Nálunk a suliban 3 wc van egymás mellett, ma mikor órán kikéreckedtem a nagydolgomat elvégezni, pont bejött mellém valaki. Próbáltam rezzenéstelen maradni (igaz már csak a törlés volt hátra), a mellettem lévő is kivárt, elég kellemetlen volt. 18/l
Én sose végezném suliba a nagydolgom. Egyszer úgy voltam vele, hogy korábban értem be egy órával, az egész iskola üres és otthon nem voltam így elmegyek a suliba. Lementem a legeldugottabb mosdóba, hogy a lehető legnagyobb nyugalomba tudjam végezni a dolgom. Hát persze, hogy akkor érkezik oda a takarító és kezd el törölgetni.... ilyen 6:30 körül. Amúgy van osztálytársam aki csak leül és már kész is. Őt nem zavarja az ilyen. Én nem tudnám elvégezni a dolgomat iskolaidőbe.
23/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!