Miért kérnek pénzt a plázákban/boltokban a mellékhelyiség használatáért?
Tény, hogy nem vagyok az élet minden területén géniusz, de ezt most nem értem, hogy a pénz használati szokásaimnak mi köze az "eszemhez".
Miért kéne az ember zsebében mindig lennie 200-asnak? De komolyan, miért?
Értelmes ember normális bankot választ, és nem kell ilyen miatt aggódni :)
"Egyik bankban sem lehet ennyire megbízni."
Dolgoztam bankban fél évet, hallottam ezt a mondatot sokszor mikor hónap elején rohantak be az emberek SOS leszedni a féltve őrzött pénzüket... hát az átlag IQ szint az valahol 60 és 80 között volt, a korosztály meg leginkább 50+
Nem kéne eröltetni ezt a kb rendszerváltás elötti mentalitást így 2022-ben :)
De oké, elfogadom, hogy Te szereted a készpénzt, viszont Neked se hiszem, hogy MINDIG lapul egy 200-as a zsebedben, kivéve ha gyűjtöd őket 😉
A hivatalos indoklás, amit azokban a plázákban hallottam / olvastam, ahol bevezették a fizetős wc-t nálunk, az volt, hogy "kénytelenek" voltak azért bevezetni a fizetést, mert egyre rosszabb állapotban hagyták ott az emberek a mosdókat, és ebből fedezik a minőségi takarítást... gyanítom, ez alatt virágnyelven azt értették, hogy mivel egyre köztudottabb lett, hogy ezeken a helyeken van ingyenwc, a drogosok és a csövesek is elkezdték előszeretettel látogatni ezeket az illemhelyeket, meg a nem drogosok és csövesek között is egyre több a full igénytelen. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy k...a sok pénz van egy pláza üzemeltetésében és ki kellene tudniuk belőle gazdálkodni a wc-takarítás árát (hallottam volt főnöktől, hogy 10 évvel ezelőtt egy standnál milyen árat számítottak fel neki, vagy akartak egy forgalmasabb plázában... 6 számjegy, a magasabb árfekvésben...), de hát fő a minél nagyobb profit.
Én egyébként nem ellenzem a fizetős wc-t, de akkor oldják meg a kártyás fizetési lehetőséget.
Aki ennyire ember ellenes mint te, az mit keres az emberek kategóriában? Trollkodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!