Mennyire fér bele?
Kíváncsi vagyon a véleményekre azzal kapcsolatban hogy tegyük fel áruljátok az ingatlanotokat!
Jönnek a nézelődők és egyszer csak azon kapod magad hogy használják a mellékhelyiséget!
Nektek ez mennyire fér bele?
(Az ingatlanközvetítő foglalkozik az érdeklődőkkel tehát te ez idő alatt nem tartózkodsz otthon!!! + várandós vagy férfiak esetében pedig a feleségük párjuk várja a közös gyermeküket!)
Ha nem lakott az ingatlan ,akkor belefér.
Ha ott lakom, akkor én is ott vagyok az ingatlanossal, akkor nem örülnék neki, de akkor sem tudnék mit kezdeni a dologgal. Egyszerűen nem mondhatom azt hogy húzzon már ki, aztán a ház melletti erdősáv környékén végezze el a dolgát.
Magamból kiindulva én sem szívesen használnám a más wc-jét ,de van olyan hogy menni kell.
Nem beszélve arról, hogy ne ezen múljon már egy ingatlan adásvétel,hogy elzavarom.
Idegőrlő tud lenni mikor naponta idegenek járkálnak az otthonomban.Tehát én nem tenném szóvá. Gumikesztyű, fertőtlenítés.jobbat nem tudok
Mindent leírtak előttem!
Ez egy szükséglet, amit 2 m-re a klozettől nem lehet megtiltani senkinek.
Azt zokon venném, ha befeküdnének az ágyamba, vagy lezuhanyoznának nálam, na de a vécé...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!