Miért kérnek pénzt a plázákban/boltokban a mellékhelyiség használatáért?
Most voltam nyaralni Horvátországban. Az utunk során két benzinkútnál álltunk meg, és ott ingyenes volt a wc használata. A horvát fővárosban is volt egy olyan hely, ahol ingyen lehetett használni a wc-t.
Mindegyik nagyon szép és tiszta volt.
Kérdező, ez Magyarország. Itt már lassan azért is fizetned kell, ha levegőt veszel. 😒
Azért, mert ha nem fizetős akkor olyanok is bemennek oda akik utan már a többiek nem biztos, hogy akarnak.
Ez visszatartja a rongalokat is.
Plázákban és üzletekben nem találkoztam fizetős wc-vel.
Itt pesten az aluljárós wc-k fizetősek, de muszáj is, hogy ne hajlesztanyák legyenek belőlük. Meg a körúti kajáldákban sok helyen van számkódos mosdó, hogy ne jöjjenek be a csövesek. Teljesen rendben van. Közterületi ingyenes mosdók valóban hiányohnak azért, szükség lenne rá. De én még nem fizettem itt pisilésért. A legtöbb körúti kocsmába is be lehet menni, ingyenes, nem kódos, nem akármi. Plázában meg egyik sem fizetős. Vagy ha van olyan, az annyira szar, hogy még nem jártam ott.
"Plázákban és üzletekben nem találkoztam fizetős wc-vel...Plázában meg egyik sem fizetős."
Árkád és Corvin nem szr pláza, mégis fizetős a mosdó.
Egyébként, ahol én lakom, ott a plázai mosdó fizetős, viszont így is olyan lepukkant állapotban van, hogy inkább elkerülöm.
Én pl azt tudok hőbörögni, hogy kb 3 éve nem fogtam készpénzt, mindenhol telefonnal (NFC) fizetek.
Honnan szerezzek 100-ast, vagy 200-ast?
2022 van, ébresztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!