Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A mai fiataloknak honnan van...

A mai fiataloknak honnan van ennyi pénzük?

Figyelt kérdés
Én viszonylag jó módban élek, de még én is elcsodálkozom, hogy a tömegközlekedésen 15-20 éves fiatalok, teljesen fullos új ruhákban, szinte állandóan makulátlan, vadiúj cipőkben, trendi cuccokban, starbucks fullon velük, plazákról nem is beszélve. Én az anyagi helyzetemhez képest nem költök ennyit ruházkodásra, de azért adok magamra és látom, mi mennyibe kerül. Teoretikus kérdés, de honnan van a fiataloknak ennyi pénze?
2022. jún. 13. 12:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%
Gratulálok meg is látszik rajtad hogy onnan vagy öltözve.
2022. jún. 14. 12:52
 22/24 anonim ***** válasza:

köszönöm.

25L - cégvezető

2022. jún. 14. 17:29
 23/24 anonim ***** válasza:
Ja csak irónia volt àm
2022. jún. 14. 21:14
 24/24 anonim válasza:
Cégvezető😄 ki is kell ám biggyeszteni, hogy 25 éves vagy mostanra már 27 lehetsz meg cégvezető elsőre is látta mindenki nyugodj meg én meg vállalkozó és ezt senki még csak le se sz*rta. Egyébként meg mindenki foglalkozzon magával és törekedjen a jóra és lesz pénze.
2024. jan. 28. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!