Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A mai fiataloknak honnan van...

A mai fiataloknak honnan van ennyi pénzük?

Figyelt kérdés
Én viszonylag jó módban élek, de még én is elcsodálkozom, hogy a tömegközlekedésen 15-20 éves fiatalok, teljesen fullos új ruhákban, szinte állandóan makulátlan, vadiúj cipőkben, trendi cuccokban, starbucks fullon velük, plazákról nem is beszélve. Én az anyagi helyzetemhez képest nem költök ennyit ruházkodásra, de azért adok magamra és látom, mi mennyibe kerül. Teoretikus kérdés, de honnan van a fiataloknak ennyi pénze?
2022. jún. 13. 12:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
A szülöknek van
2022. jún. 13. 12:57
 2/24 anonim ***** válasza:
36%
brutálisan sok pénz van a magyar családoknál manapság, abból lehet költeni. plusz a fiatalok szemét nem lehet kiszúrni már éhbérekkel, legtöbb huszonéves ismerősöm nettó 500e Ft körül keres
2022. jún. 13. 13:04
 3/24 anonim ***** válasza:
85%
új cipő legyen 50 ezer csili vili ruha legyen 100, starbucks kávé mennyi? 2000 ezer? ez simán finanszírozható otthon lakva egy nettó 200 as fizuból is...
2022. jún. 13. 13:06
 4/24 A kérdező kommentje:
3-as végülis igazad van :) Ja és akkor a BKV-ről nem is beszéltem, alap a taxi :D
2022. jún. 13. 13:07
 5/24 A kérdező kommentje:
Az a vicc, ha valaki megtolna havi +300-zal, akkor is csak valami befektetésen gondolkoznék :)
2022. jún. 13. 13:13
 6/24 anonim ***** válasza:
Én sem kötöm el a pénzem ilyen marhaságokra... de ő gazdagnak akar látszani... de ha belegondolsz egy 100 ezres ruha meg egy 5 ezres cipő nem komoly összeg...
2022. jún. 13. 13:14
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Pont ebből látszik, hogy nincs sok pénzük. Aki tényleg tehetős, az nem ilyenekre szórja el a vagyonát.
2022. jún. 13. 13:54
 8/24 A kérdező kommentje:
6-os, 100 ezres ruha nem komoly összeg? 1.2 millió bevétellel, én komoly összegnek tartom.
2022. jún. 13. 14:24
 9/24 anonim ***** válasza:
50%
ha nettó 1,2 milliót keresel és gondot okozna ezt megvenned akkor valamit nagyon rosszul csinálsz
2022. jún. 13. 14:27
 10/24 anonim ***** válasza:
0%

Az van, hogy kvára nincs csóróság az országban, és kész.

Pillanatnyilag tűnik csóróságnak az élet. Mert hosszú éveken át pörgött a gazdaság, mint majom f*szán a banán, ha nem voltál teljesen életképtelen akkor egy évtizedig kaptad évente a 2 számjegyű fizu emelést. Az emberek hozzá szoktak a jóhoz. Az elmúlt 2 évben viszont berobbant az infláció, a fizetés emelések pedig rengeteg szektorban elmaradtak.

De nekem ne mondja senki, hogy ebben az országban csóróság van, amíg belefulladsz a benzingőzbe, mert az utolsó kulimunkás is megtegeti, hogy autóval jár be 2km-re a gyárba 150 nettóért. Értelmes időpontokban a bevásárlóközpontokban nem találsz parkolóhelyet, megmozdulni nem bírsz, minden ember kosarának a tartalma 70%-ban szükségtelen eszközökből, egészségtelen ételekből, üdítőből, italokból áll.

Egy átlag fiatal 40 ezres cipőben mászkál, 10 ezres pólóban, zsebben a 200-300 ezres telo.

Nyáron kb évre előre kell foglalni a legutolsó apartmanba is, hétvégén mi Keszthelyen pl nem tudtunk leülni SEHOL !! meginni néhány pohár bort mert mindenhol teltház volt.

Nem tudom ki csóró az országban

2022. jún. 13. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!