Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A mai fiataloknak honnan van...

A mai fiataloknak honnan van ennyi pénzük?

Figyelt kérdés
Én viszonylag jó módban élek, de még én is elcsodálkozom, hogy a tömegközlekedésen 15-20 éves fiatalok, teljesen fullos új ruhákban, szinte állandóan makulátlan, vadiúj cipőkben, trendi cuccokban, starbucks fullon velük, plazákról nem is beszélve. Én az anyagi helyzetemhez képest nem költök ennyit ruházkodásra, de azért adok magamra és látom, mi mennyibe kerül. Teoretikus kérdés, de honnan van a fiataloknak ennyi pénze?
2022. jún. 13. 12:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%

"15-20 éves fiatalok, teljesen fullos új ruhákban, szinte állandóan makulátlan, vadiúj cipőkben"

Mert azt hiszik, hogy ettől lesznek menők, meg hogy a kinézet meg a márkás ruha számít mindenek felett. Közben meg csak a márkanevet fizetik meg, aminek semmi értelme.

Én is elképedek, hogy egy márkás pólóért képesek 15 ezret elkérni, egy márkás cipő meg 30 ezer, miközben én pl cipőért még soha nem adtam 5 jegyű összeget és nem járok szakadt cuccokban, csak nem érdekel a márka.

Egyébként főleg a szülők pénzelik ezeket. De azon kívül, hogy a látszatra adnak, semmi másuk nincs. Se normális meló, se normális étkezés, stb.

2022. jún. 13. 15:49
 12/24 anonim ***** válasza:

Prolik. Ősemberek, szépruhában.

Eddig terjed a nagyon alacsony értelmi szintjük.

2022. jún. 13. 19:28
 13/24 A kérdező kommentje:
9es nem azt mondtam, hogy gondot okozna, sőt. Csak valahogy más jelent értéket.
2022. jún. 13. 21:50
 14/24 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy melyik BKK járaton látod mindezt, azon ami a budai elit kerületekben jár vagy ami Kispesten?

Ezek a dolgok egy átlagos fizetésből is megvannak és nagyon sok online shopban mint az aboutyou vagy zalando, ecipő vannak akciók. Lehet hogy az a cipő eredeti ára 50 ezer de a fazon 20 ezerért vette.

Van a Starbucksban olcsóbb kávé is igy nem tudhatod hogy a legdrágább legcukrosabb valami van a poharába vagy egy sima cappucino.

2022. jún. 13. 22:19
 15/24 anonim ***** válasza:
51%

A szegény emberek hordanak márkás ruhákat. Minden pénzüket erre költik... Az okosok cseritiznek vagy creambe járnak és a márkás ruhának a pénzét amit vehettek volna azt befektetik. :)

25L - cégvezető

2022. jún. 14. 00:51
 16/24 anonim ***** válasza:
48%

A cseriti az a szociális szándékú ruha elosztó. Ne keverd ide a fillérb##szókat.

Mert ha befektetetsz évi 200 ezeret nagyon maximum, mindjárt milliomos leszel..

Azok járnak márkás ruhákban akik megtehetik ezt. Aki már jól keres az nem a ruhán fog spórolni

2022. jún. 14. 01:12
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Aki már jól keres az nem a ruhán fog spórolni"

Szoftverfejlesztőként, milliós fizetéssel NEM veszek márkás ruákat, mert semmivel nem jobbak. Ennyit erről.

Bill Gates-t mikor láttad Gucciban?

2022. jún. 14. 08:54
 18/24 anonim ***** válasza:
32%

2 milliót keresek havonta és cseritiből vagy creamből veszem a ruhákat.

25L - cégvezető

2022. jún. 14. 10:29
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha adsz nekem év végén 200 ezret csinálok neked belőle 4 milliót.
2022. jún. 14. 10:44
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ruha telefon a legolcsóbb "státusz" szimbólumok...
2022. jún. 14. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!