Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mennyi pénzből jön ki egy...

Ki mennyi pénzből jön ki egy hónapban?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi mit rontunk el,de minden hónap elején leírom mik a kiadások,miket akarok venni,össze adom és kijón kb.100.000 aminek meg kéne maradnia.Nade sosem marad meg.Ti tudtok félre tenni?
2022. máj. 10. 08:45
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
5%
Évek óta mackóban járok, meg decathlonos pólóban. Tervezőmérnök vagyok egy multinál. Lesz*rja mindenki, mert kiemelkedő a tudásom. Én meg nem költök ruhára. Van egy suzuki swiftem. Többi pénzt magamra költöm, meg nőkre.
2022. máj. 10. 12:16
 32/48 A kérdező kommentje:
#20 as de jol leírtad!🙏🙏🙏Végre egy értelmes,aki nem csak létezik,van de él is.Pont ezt írtam.Ne menjünk sehova ne egyél,ne vegyél ruhát sokak szerint.De nem értik hogy ez az alap.Konkrétan ne vegyél levegőt sem.Amugy van nem egy ismerősöm akiknek két kocsijuk van,de a nőnek nincs kocsija.Cipeli a gyerekeket busszal,a férj leszarja.Ez is korrekt.Ha az egyiknek van kocsija,akkor a másik meg szo...jon tömeg közlekedéssel.Én sem tudnám kocsi nélkul megoldani mert olyan szar helyen lakunk.Ez van.Nem tudtunk jobb helyen házat venni.És igen.Mindig van mit csinálni,meg azok a váratlan kiadások...meg is mondtad a tutit!👍👍
2022. máj. 10. 12:37
 33/48 A kérdező kommentje:
#26 is jol le írta.Ez magyarország!Valakinek egy uj nadrág is luxus,balatonra meg lemenni csak egy álom.Valakinek meg alap,meg tán már unja is a balatont.Nézőpont kérdése kinek mi a luxus.A kutyák meg kellenek.Én imádom őket,család tagok.Az egyik nagyon nagy házőrző,de éjjelre bejön bent alszik a földszinten.A másik meg az emeleten van velünk egy ágyban.Ő kicsi szoba kutya.Télen nyáron nem szeret kint lenni.De ő nincs is egyáltalán sokba,amennyit eszik.Ilyen téren olyan mintha egy kutyánk lenne.
2022. máj. 10. 12:43
 34/48 anonim ***** válasza:
95%
Figyu én azt mondom hogy elkezded írni a kiadásokat, biztosan találsz olyat (találtam én is bőven) ami ugyan nem luxus, megengedheted magadnak de igazából boldogabb nem leszel tőle, ne ezeken kell csökkenteni.
2022. máj. 10. 12:46
 35/48 A kérdező kommentje:

#27 bírom mikor valaki azt mondja hogy ezt vagy azt nem engetheti meg magának.De amazt fogadom megveszitek.Lefogadom sporolsz a kajával de cigiztek.Kinek mi a fontos.Mindenki másra sajnálja vagy nem sajnálja a pénzt.Mi a gyerekre nem sajnáljuk és a kirándulásokra sem.Nem fogom úgy leélni az életem h.semmi inger nem ér minket.Na annak mi értelme?

Volt egy idmerősöm.Kapírgatott,mint a kakas,sort,semmit nem vett,nagy skót volt.Mire ment a felhalmozott pénzzel?Arra h.az alamé lett,vagy nem tudom kié,mivel senkije bem volt.Az élettársával karamboloztak miskolcrol pesre tartottak.Mindketten azonnal meggaltak.Na kuporgassal.

2022. máj. 10. 12:48
 36/48 A kérdező kommentje:

#34 Ldhet lenne ami nélkulözhető.

DE!a gyerekre ruha kell,mert folyton nő.Neki sem veszek drága ruhát,mert minek.Magamnak meg pláne nem.Pelenka kell.Kaja kell,bár már azon is próbálok sporolni.Mosószer,dezodor,tusfürdő stb.kellenek.A rezsit,telefonszámlát ki kell fizetni.Fodrászhoz egy évben egyszer járok.Lányomnak és a férjemnek én vágom a haját.Mióta itthon vagyok a gyerekkel körmöshöz sem járok,mert minek.Nem iszunk,nem cigizunk.Nem tudom hol lehetne megfogni a pénzt.🤔🙄

2022. máj. 10. 12:55
 37/48 anonim ***** válasza:
84%
Egyszeru, tobbet kell keresni
2022. máj. 10. 12:59
 38/48 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, csak érdeklődésképp: a kutyák mennyibe jönnek ki? Mert nálunk is családtag a kutya, nem sajnálom rá a pénzt. 30 ezret simán ráköltök havonta, pedig kistestű szobakutya.
2022. máj. 10. 13:09
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként 37-es leírta a tutit. Ha a költségvetés optimalizálva van de meg úgysem jön ki a matek, nincs már honnan lefaragni, akkor a bevételeket kell növelni. Konkrétan nincs harmadik megoldás.
2022. máj. 10. 13:19
 40/48 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit veszel 30 ezerért?Amíg csak a kicsi volt meg havi kb.max.10-15 ezerből kijött.Most fogalmam sincs.A száraz kaját itt veszem helybe,de azt a kicsi nem eszi meg,néha a nagy kapja ha nem volt időm főzni nekik..A húst a mi vásárlásunkkal egyben intézem,azért nem tudom hogy mennyibe vannak most.Most kaptak forestot,aminek darabja a legolcsóbb helyen is 8-9 ezer.De ugye az nem kell minden hónapban.Féreghajtó is 3 havonta kell,elenyésző az az összeg amibe a féreghajto kerul.Hála istennek nem betegesek.A nagy testű még kölyök,de 45 kg.(8 honapos).Neki a kaja az ami sok,mert még reggel este kapn enni.Viszont egy évesen egyszer fog csak enni kapni és kevesebbet fog enni,mert modt még fejlődésben van.

De tök mindegy mennyibe vannak.Ők adottak.Rajtuk nem lehet sporolni.

2022. máj. 10. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!