Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mennyi pénzből jön ki egy...

Ki mennyi pénzből jön ki egy hónapban?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi mit rontunk el,de minden hónap elején leírom mik a kiadások,miket akarok venni,össze adom és kijón kb.100.000 aminek meg kéne maradnia.Nade sosem marad meg.Ti tudtok félre tenni?
2022. máj. 10. 08:45
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
59%
Sose szamolom mire koltok, jol keresek nem veszek hulyesegeket csak azt ami kell szoval nincs olyan amire csak ugy elfolyik a penz.
2022. máj. 10. 08:53
 2/48 A kérdező kommentje:
Én azért számolom,mert nem hittem el,hogy miért nem tudunk félre tenni.Ok.hogy mindig jön váratlan kiadás,de akkor is félre kéne tudni tenni de nem tudunk.Mi se hülyeségre költünk,csak amire kell.Két kutya,két kocsi,egy gyerek,jön a jó idő ,kirándulások,nyaralás stb.Nem vagyunk zsugoriak,mert egy életunk van.Csak még azt sem értem h.aki pl.havi 200-at keres,na az hogy jön ki?
2022. máj. 10. 09:00
 3/48 anonim ***** válasza:
64%

"Sose szamolom mire koltok, jol keresek nem veszek hulyesegeket csak azt ami kell szoval nincs olyan amire csak ugy elfolyik a penz."

Én is így voltam vele sokáig, hogy minek nézzem, hiszen jól keresek és nem élek nagy lábon. Régebben írtam is hogy mire mennyit költöttem, de azóta nem figyeltem különösebben. Kb. 1 éve kezdtem el újra nézegetni, hogy mégis mennyi a havi kiadásom. Na hát sokszor kétszer annyi volt, mint amennyit tippeltem volna.

Van ezer telefonos app, ahová manuálisan jegyzetelni tudod a költéseidet, én régebben egy magyar fejlesztésűt használtam, úgy hívják hogy Koin. De pl. több bank telefonos appja is írja a havi kiadásaidat, automatikusan rendszerezve (nyilván csak a kártyás vásárlások, készpénz felvételek és utalások látszódnak benne).

2022. máj. 10. 09:05
 4/48 anonim ***** válasza:
72%

"Mi se hülyeségre költünk,csak amire kell.Két kutya,két kocsi,egy gyerek,jön a jó idő ,kirándulások,nyaralás stb."

Hát mondjuk úgy, hogy nincs két kutyája meg két kocsija és nem jár kirándulni meg nyaralni.

2022. máj. 10. 09:06
 5/48 anonim ***** válasza:
16%
mondjuk úgy hogy nincs két autó
2022. máj. 10. 09:08
 6/48 anonim ***** válasza:
81%
Havi 120ból kijövök. 80at teszek félre. Egy köpésre dolgozok itthonról, csak kajára költök. Kint sportolok ingyen, bicikli stb. Lidlben vásárolok, meg a piacon. Kétnaponta fürdök.
2022. máj. 10. 09:08
 7/48 A kérdező kommentje:
Ez szerintem alap.Akkor ne együnk,ne csináljunk semmit.Járjunk el dolgozni meg haza.Hát köszi ebből nem kérek.Aztán csodálkozik mindenki hogy miért van ennyi depresszios,besavanyodott ember.
2022. máj. 10. 09:10
 8/48 anonim ***** válasza:
79%

A 2 autó alap? :D Dehogy alap. A 2 kutya NORMÁLIS tartása is szemmel látható összeg havonta.

Kirándulni meg nyaralni lehet olcsón is, de gondolom nem a filléres verziót csináljátok.

Na, hát erre megy el a pénzetek, szívesen :D

2022. máj. 10. 09:12
 9/48 anonim ***** válasza:
78%
Neked alap valakiek, nem de akkor a kérdés meg is van válaszolva, ezért nem marad több.
2022. máj. 10. 09:13
 10/48 anonim ***** válasza:
75%
Mindenkinek más az alap. Én pl szeretek otthon lenni, dögleni a kanapén, akár filmezni, xboxozni, olvasni, vagy csak beszélgetni az asszonnyal, játszani a gyerekkel. És nem lesz tőle besavanyodott az életem, hogy nem járok kirándulni. Néha lebringázunk a balcsira, nekem annyi épp elég és tök ingyen van.
2022. máj. 10. 09:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!