Akik nem élnek nagy lábon, mennyi pénzből jöttök ki egy hónapban?
havi 120 ból kijövök 12 milliót keresek
17/f programozó-burkoló-fodrász tipikus gyk kommentelő
Van két hitelünk + rezsi, ezekre elmegy átlag 110 ezer forint egy hónapban. Autó átlag max egy 20-as (nem használom sokat, nyilván az éves szerviz igény ebbe nincs benne, sem a biztosítás). "Kötelező" megtakarítások 100 e ft kettőnknek (ltp, ep). Egyéb megélhetés 150-200 ezer forint és akkor ebben van kondibérlet, orvosi ellátás, kaja, stb.
Ketten keresünk 1,1 milliót, ennek bő a felét félretesszük többnyire. Hamarosan érkezik a babánk, úgyhogy ez a felállás nyilván jelentősen változni fog.
Én 500at keresek netto, abból 120 a kaja, 20 a rezsi, 100at meg elverek a kertre házra.
Kb 250et teszek félre.előtte csöves voltam covid alatt futárkodtam.most megyek kicsit jól de nem sokáig mert jön a válság a nyáron szóval ennek annyi.
#1: Ebből valami nem igaz. 200-ból albérlettel és kocsival csak akkor jösz ki, ha egérlyukban élsz, szemetet eszel és a kocsi egy rozsdakupac. 2 milliós fizetésből pedig biztos nem akar senki szándékosan nyomorogni...
Ketten az asszonnyal olyan 500-ból jövünk ki, amiben benne van a lakás és az autóhitel is, plusz az asszony elég tetemes mennyiségű dohányzása is.
Hogy a joistenbe ne lenne igaz... 10 eves auto, eves szinten kb 200at koltok karbantartasra, kb evente 10000kmt jarok vele, tavaly meg annyit se. Alberlet meg felesbe megy az asszonnyal budapest kulkerulet...
Ha nem hiszed hat ez van :) nincsenek nagy igenyeim, csak iden emeltek meg a fizum, tavaly 1m netto kornyeket kerestem....
Gyerek meg nincs, majd lesz...
#7: Akkor ne mondd, hogy TE 200-ból élsz meg, ha az asszonnyal ketten fizetitek!
Albérlet legalább 100 ezer, rezsi 40, kaja egy embernek 60 és már el is ment a 200...
Bruttó 2 millás fizetéssel én nem tengődnék albérletben, az fix. Fele ennyiből is saját lakást vettem.
de neki ennyi..
a 10 éves autó azért most bár áremelkedés van de mire eladja elmondható hogy havi 20 ezret esett az ára (mindegy az, hogy újra 10 éveset akar venni mert 18 lesz, és már öreg, ennyit fog költeni, ennyivel lesz kevesebb pénze.)
7 literes fogyasztással 30e ft.
18 legyen a karbantartás.
6e ft legyen a biztosítás etc, bár hihetetlen lenne.
ez már most 74e ft, ha a lakás 80 mert 160az tuti elmegy,
154.
46e ft ruházkodás, számítógép, telefon és kaja.. Ha nicns gépe telefonja tévéje, és turiba vásárol akkor is 1533ft marad neki,
Ezt valaki, bárki, mesélje el hogyan csinálja, nekünk ez nem megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!