Akik nem élnek nagy lábon, mennyi pénzből jöttök ki egy hónapban?
Az nem rossz. Oregem (idős nagyon) vágyott egy kocsira újonnan vette, 16 körül az adó és 40 a biztosítás az 56 de nincs casco, mert 2.5 év alatt 500km se ment bele.
Szóval a 72 ezer cascoval őrülten jó ár.
Mi ketten vagyunk, szóval így nézd:
Szándékosan élünk évek óta kisebb lábon, mert először lakásra gyűjtöttünk, most pedig szintén egy nagyobb volumenű dologra.
Lakás hitel 52 ezer
Biztosítás: havi szinten 5 ezer (lakás-baleset)
Benzin: havi 10 ezer
Autó fenntartás: ?? éves olajcsere + kötelezők
Rezsi: 40 ezer
Étkezés: 100 ezer
Háztartás 15 ezer
Egyéb 15 ezer
= 260-300 ezer 2 főre.
300 felé nem szoktunk menni. A többit mind félrerakjuk.
#12: Ha havi 10 ezerből kijön a benzin, akkor ti alig használjátok azt a kocsit... és még én hittem azt, hogy keveset megyek az évi 9000 km-rel.
Amúgy a kaját két emberre egyre nehezebb lesz kihozni 100 ezerből, nekünk 110-120 körül szokott lenni. Lakáshitel ugyanennyi plusz a kocsin is van hitel, meg mi többet megyünk, szóval mi egy húszast költünk benzinre. Télen a rezsi is több, pláne ha beleszámoljuk a közös költséget a netet és a telefonokat is.
A vége olyan 450 körül van.
#12 vagyok. Igen, mi alig használjuk. Havonta egyszer elutazunk vele a családhoz (55 km) és ennyi.
Mi kizárólag otthon főzünk így a 100 ezer MÉG szerencsére kijön.
400k havonta, abból prostira 200 ezer, kaja rezsi150. Nem marad semmi hó végére sajnos.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!