Nekünk 500k körül volt a tavalyi havi költés, de saját lakásban, szóval nincs bérleti díj. 33F, 22L, ebben benne volt pár nyaralás, meg kisebb lakásfejlesztések. Mióta szakítottunk, kb szinten maradt, mert a randizgatás drága.
Ha nem keresnék ilyen jól, valszleg visszább vennék.
2022. ápr. 14. 22:26
2/14 anonim válasza:
Mi mindketten 29 évesek vagyunk és kettőnk nettó alapbére 670 ezer forint plusz cafeteria, bónuszok (ez éves szinten még olyan nettó 1,8 milliót jelent)
Mi is albérletben vagyunk még, 3,5 évvel ezelőtt jóval kevesebből gazdálkodtunk: kb nettó 390 ezret kerestünk és nem is volt ennyi bónuszunk közel sem...
22 évesen, pláne vidéken nem olyan rossz az a nettó 400, idővel menni fog felfelé. Persze megértem, hogy kevésnek érzitek, de mégis hogy lehet, hogy csak pár szár ft marad hó végére? Milyen kiadásaitok vannak? Nem lehet, hogy túl nagy lábon éltek a lehetőségeitekhez képest?
2022. ápr. 14. 23:58
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszakot! Van autónk , párom konkrétan futárkodik és minden hónapban ki kell rajta cserélni valamit. Plusz az üzemanyag sem olcsó. Van egy kiskutyánk. Az utcáról fogadtuk be és szerencsére megengedte a főbérlő, hogy nálunk lehessen. Én gyógyszert szedek és nem olcsó sajnos kiváltanom ezt havonta :/ Az ételen sem nagyon tudunk spórolni, persze igyekszik az ember. De alapvetően bérleti díj+ rezsi , üzemanyag, étel, tisztasági szerek, telefontöltés, bérletem, kiskutyám ennivalója. :/
2022. ápr. 15. 08:19
4/14 anonim válasza:
Autó, haziallat, elorelepes nelkuli meló, stb. Igy lehet orokre megragadni az alberletben es a csóróságban.
2022. ápr. 15. 08:34
5/14 anonim válasza:
Budapesten élünk, 778 ezer netto a bevételünk, szintén albérletben. Mindketten mérnöki végzettséggel rendelkezünk, de most fogjuk átképezni magunkat IT területre, mert ebből az összegből gazdálkodva sosem lesz saját ingatlanunk normális helyen.
28/N és 30/F
2022. ápr. 15. 09:41
6/14 anonim válasza:
#5: nem akarok off topic lenni, de megkérdezhetem, hogy milyen IT területre fogjátok magatokat átképezni?
2022. ápr. 15. 10:21
7/14 anonim válasza:
helpdesk
2022. ápr. 15. 11:22
8/14 anonim válasza:
Szoftverfejlesztés/programozás.
2022. ápr. 15. 11:36
9/14 anonim válasza:
A cél pedig, hogy itthonról külföldi remote munkát végezzünk. Baráti körünkben az összes programozó így dolgozik kanadai cégeknek.
2022. ápr. 15. 11:38
10/14 anonim válasza:
Informatikus házaspár vagyunk, vidéki város, saját kertesház, 1,5 a havi bevételünk, 700-ból élünk, a többi megy megtakarításba. Szerintem sem rossz ez a bevétel, idővel nőni fog, ha tesztek érte. Három éve 700 volt az osszkeresetünk, erre már be mertük vállalni a házat. A kutya valóban nem volt jó ötlet ehhez a keresethez. 29/N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!