Fiatalok (18-23) akik már külön élnek! Elmesélnétek a mai világban hogy a fenében sikerült külön költöznötök, vagy a párotokkal élnetek?
Itt számtalan történetet olvashatsz.
4es jó neked:)
a többi választ meg a linket is köszi,szoktam ezt az oldalt olvasgatni!:)
19 évesen mentem külön először, mert más városban kaptam munkát, akkor mondjuk volt 3 lakótársam is, de így ki tudtam jönni a fizetésemből. Utána egy időre hazaköltöztem, mert kaptam munkát itthon is, de aztán megint elmentem albérletbe, nem találtam már a helyem otthon. Nem azért, mert nem jöttünk ki egymással, csak megszoktam, hogy önállóan intézem a dolgaimat, nem kell beszámolnom arról, hova megyek, stb.
Itt most nincs lakótársam, kicsi lakásban lakom, nem magas a lakbér, meg amúgy is, ebben a városban valamivel olcsóbb. A párommal most fogunk összeköltözni, két keresetből még könnyebb lesz fenntartani.
18 múltam mikor elköltöztem. Már 15 évesen dolgoztam spóroltam, illetve a pénzeket amit szülinapokra, karácsonyra stb.-re kaptam félre tettem. Jelenleg is a barátnőimmel bérlünk 3-an egy 1,5 szobás lakást. Tanulok a munka mellett, ahogy ők is. Jól megélünk. :) Haza is szívesen járok, nincs gondom a szüleimmel sem. :D de azért mégis jobb külön.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!