Elmesélnétek az eddigi legdurvább szakításotokat?
Gimis szerelem,ami gimi alatt megmaradt plátóinak.aztán egyetem,végre összejöttünk,öröm,boldogság,rábeszélt hogy költözzek ki hozzá (kapott lakást szüleitől).
2 év után végre beteljesedett szerelem,egyik este rábeszélt,aludjak nála,nézzem meg a leendő közös fészkünk.Ám legyen.Kimentem,becipelt az ágyba,kilégitett orálisan,nem hagyta hogy én vele bármit,(ő szűz volt,én nem),alvás.Másnap reggel apuka kopogtat,mi kézenfogva el suliba.akkor beszéltünk utoljára normálisan,azóta kerül mint macska azt a bizonyos forró kását.Se magyarázat semmi. (nem,nincs semmi bajom,több pasim volt azóta,4 éve életem párját is megtaláltam)
Durva az egészben,talált magának egy olyan csajt,mintha az én tükörképem lenne,komolyan megijedtem amikor először láttam.Még a nevünk is hasonló ( kb mint a Bianka Blanka).
hónapokig kérleltem,mondja el mi baja,de semmi.
Jah,és azóta is szűz,egy nem túl józan pillanatomban amikor nem volt párom,előkeritettem a csaját:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!