Elmesélnétek a ti storytokat?
Tevezett terhesség volt,a 4-dik hónapban sikerült,mert a 3-dikban és a sikeres 4-dik hónapban már használtam ovutesztet. 29-30 napos ciklusok mellett mindig csak a 18-19. napon volt ovum, ez derült ki belőle. Pedig ugye mindig azt gondoltuk,hogy a 15-16.-on van. Hát nem...(ja, peteérés után palástfűteát ittam abban a hónapban)
Már nemvárt elötti napon éreztem,hogy sikerült bizonyos jelekből. Másnap halvány pozitívat teszteltem:) Ez jún. 12-én volt tavaly. Nagyon örültünk és rögtön egy kislányra áhítoztunk,mert a családban ezer éve nem született lány. Júl. 6-án mentem először dokihoz,aki közölte,hogy ketten vannak,ikreket várok. Sírtam, sokként ért,de már mindkettőnek hallatszott a szívhangja,ami csodálatos volt, betöltött 7 hetes voltam:) Elég volt 3 óra a lenyugváshoz,onnantól szinte felhőtlen volt az öröm. Aztán szép lassan megtudtuk,hogy 2 fiú:) Azóta megszülettek,természetes úton,normál időre és persze,hogy ők a legszebbek! Egy lányra sem cserélném el őket,de helye van még nálunk valahol, egyszer csak megszületik:)
Sok sikert neked is!
Szia!
Mi már több mint 1 éve vártunk a mi kis csodánkra. Vizsgálatokat már csináltattunk, ahol a nőgyógyász azt mondta, hogy a férjem problémája miatt nem lehet babánk, max lombikkal. De nagyon nem értett hozzá, mert abban a hónapban megfogant a kisfiunk. Akkor feladtuk, nem figyeltünk semmire, csak szerettük egymást.
1 hetes késésnél teszteltem csak, mert folyamatosan mensi szerű görcseim voltak. Reggel ébredés után mentem, és majd le estem a wc-ről, mikor 2 csikos lett a teszt.
9 hetesen mentem csak először orvoshoz. Minden rendben volt, azóta már 2,5 éves a fiam.
Remélem hamarosan átélhetem megint ez a csodát.
És remélem te is kedves kérdező!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!