Ha lenne 500ezer forintotok, ti melyik kriptovalutákra tennétek azokat?
Jobban megérné csak 1re feltenni mindet, vagy el osztva 3-5re?
A bitcoin, az ethereum classic-on és a dogecoinon gondolkodtam.
A bitcoinba annyira nem akarok bele merülni, ugyanis már nem annyira emelkedik az értéke mint korábban.
Ha az elmúlt 1hónapot vesszük figyelembe, akkor amíg a bitcoinnak az értéke 14%-al, addig a dogecoinnak az értéke 29%-al valamint az ethereum classic értéke 57%-al emelkedett.
Ha majd lejjebb menne az értéke valamelyiknek, akkor jó döntés lenne e ezekbe pénzt tenni? Vagy van esetleg még olyan kriptovaluta amit ajánlanátok?
Ha neked csak a hozam a fontos, akkor 1/3 mértékbe vegyél mind 3 ból, majd meglátod melyikel fogsz jobban járni.
Ha te most fizetés eszköz szempontjából szeretnél vásárolni, akkor azt vedd figyelembe, hogy az adott crypto valutaval milyenek a lehetosegeid.
#1 befektetni szeretnék
#2 szerinted mi lehet biztosabb befektetés?
500k-t kár kicsikre osztogatni, persze teszt jelleggel minél több dolgot nézegetsz, annál többet tanulsz.
Én MATIC, LUNA, ETH, DOT-ba fektettem amikor lejjebb voltak. Most nem vennék. Most legfeljebb stablecoinba tenném be stakelni mondjuk 15% körüli éves kamattal, aztán megnézem hogy alakul a piac nyárig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!