Melyik tőzsdén lehet megvásárolni az ethereum kriptovaluta többi fajtáit?
Figyelt kérdés
Pl ethereummax, ethereum yield van egy csomó ezek még nem érnek sokat de szerintem fognak. Mobil walletban elérhető lenne de ott nem lehet vásárolni így nulla van belőle. hogy lehet ezekből venni?2022. márc. 25. 21:54
1/8 anonim válasza:
Szomoru hogy ezt hiszed...
de ha beirod h coinmarketcap ea ott kivalasztasz egy kriptot, arra kattintasz hogy markets akkor irni fogja hogy hol tudod adni venni.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát olyan olcsók én szerintem egy próbát megér.
2022. márc. 25. 22:06
3/8 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy most érni fognak valamit majd lehet 20 év múlva.
2022. márc. 25. 22:07
4/8 anonim válasza:
Ezek biztos hogy semmit nem fognak érni 20 év múlva, de szoktak néha pumpálni, mert elég sok hozzád hasonló fogalmatlan retardált veszi őket. Ezek az kriptó Abibas és Dubwil termékei, azok is jól mentek a 90-es évek elején
5/8 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy nem fog érni semmit? Hogy mered kijelenteni? Ez a kriptovaluta világ pont az a hely ahol bármi megtörténhet. Szóval ezt így kijelenteni esztelenseg. Inkább te vagy retardált.
2022. márc. 26. 17:59
6/8 anonim válasza:
Jó, ha ennyire hiszel benne, akkor én eladok neked, én épp szabadulni akarok tőlük. Priviben keress meg
7/8 A kérdező kommentje:
Nem enged üzenetet írni folyton ki fagy az oldal. Remélem ezt a kommentet bekuldi. Ha adsz nekem email címet privatban és megnyitja akkor tudunk beszélni róla.
2022. márc. 27. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!