Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Talált már meg téged barát,...

Talált már meg téged barát, ismerős, rokon stb.. aki kriptovaluta üzérkedésbe akart bele csábítani?

Figyelt kérdés

Mi ebbe neki a pláne?

Ha teszek be pénzt a rendszerbe úgy hogy általa regisztráltam akkor ők jutalékot kap?

2022. márc. 14. 07:23
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Igen, vann refflinkek, ami által neki olcsóbb a crypto vásárlás.
2022. márc. 14. 07:34
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

:))

En meg annak idejen amikor elkezdtem kriptozni mindenkinek szetkurtoltem hogy ez a jovo, ebben van a sok penz. Senki nem hallgatott ram :)) Semmit nem nyertem volna vele, de az erzes hogy megmutatom hogy en latom/tudom miben van penz mar azért megeri.

Azota az arfolyam szuk 10x-esere felment, mostmar az ismerosok/baratok keresnek meg hogy mondjam meg melyik shitcoin fog felmenni es hogy a héten ami mocskot vettek azzal mi lesz. Nekik mindig azt mondom, csak a bitcoin ami jo, minden mas rossz, es ha penzt akar keresne sose fektet kriptoba se semmibe. A befektetes nem ugy mukodik h ma veszek valamit es holnaptol befekteto vagyok. Meg kell tanulni befektetni, kell etetni mit vesz az ember, es nem szabad remego kezzel hozzaallni. Ha az en tanacsomra vennek bármit akkor majd amikor jon jamie diamon es kimondja hogy egy szar az egesz akkor ugy eladjak majd 50-60 szazalekos bukova mintha nem is lett volna...

2022. márc. 14. 07:34
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
#2: Te mikor kezdted és ha szabad tudni mennyit toltál bele? :)
2022. márc. 14. 07:36
 4/6 anonim ***** válasza:
7%
17-ben, es sajnos nem eleget, bar mar akkor is minden penzem betoltam :)
2022. márc. 14. 07:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Én már rég óta gondolkoztam hogy valamennyit bele rakjak. Akár csak egy kisebb összeget, (értsd nem milliókat) csak a buli kedvéért hogy ilyenem is legyen. De ez a nyomulós ügynökösködés nekem nem jön be, az ilyeneket inkább kikerülném.
2022. márc. 14. 07:56
 6/6 anonim ***** válasza:
33%

5, youtubeon andreeas antonop, michael sailor tucker carlson interview, mit open courses cryptocurrencies ezek eleg infot adnak, nem kell semmilyen "ugynok"

Tozsdenek meg Kraken. (Binancet semmikepp nem ajanlom)

Amugy meg ha inkabb a tozsden akarsz mozogni, van euro alapu bitcoin koveto etf. Random capital/interactive brokers-en. Mielott barmit vennel erdemes nezni egy korrelacios chartot a bitcoin usd es az adott etf kozott hogy ne valami szuykot vegyel

2022. márc. 14. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!