Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megtehetem, hogy két ugyanolya...

Megtehetem, hogy két ugyanolyan termék közül az egyiket nem veszem át utánvéttel?

Figyelt kérdés

Rendeltem vasárnap az aboutyou-ról egy kabátot és összezavart összegzésnél az, hogy bankszámlaszámot kért tőlem, miközben utánvéttel kértem, így ismét megrendeltem, de kiderült, hogy kétszer rendeltem meg ugyanazt a kabátot.

Már 10 perccel a leadott rendelések után írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy az egyiket szeretném töröltetni, ha nem lehet akkor kiszállításnál csak az egyiket tudom kifizetni. Közben másnap kaptam értesítést, hogy mindkettő kabát kiszállítás alatt áll. Miután ezt megkaptam utána válaszoltak csak, hogy nem tudom már törölni. Holnap szállítják, de én csak egyet tudok kifizetni. Ilyenkor mi a teendő?

2022. márc. 22. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
nem veszed át, ennyi
2022. márc. 22. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Ha egybe csomagolták, akkor a futár nem teheti meg, hogy kettéválasztja.
2022. márc. 22. 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Átvételtől számított 14 napod van arra, hogy meggondold magad (a cég ettől felfelé eltérhet). Ha nem veszed át, kiszámlázhatják neked a visszavitelt. Lehet, hogy benyelik, mert nem éri meg nekik vitázni.
2022. márc. 22. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Ha egyszerre rendelted, akkor egy csomagban lesz. Nem tudod, csak az egyiket átvenni, kifizetni.

De visszaküldheted ingyenesen, és a pénzt is visszakapod.

2022. márc. 22. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
20%
3. vagyok. Nagyon köszönöm a letolást. Munkaköri kötelességem, hogy értsek ezekhez. A vevő tévedett. Elállhat a vásárlástól, de a visszaküldés az ő költsége (kivéve, ha cég maga pluszban vállalta).
2022. márc. 22. 11:40
 6/8 anonim ***** válasza:
63%

Nos, megnézetm az ÁSZF-et. Postán visszaküldve ingyenes, GLS-sel nem.

Ezen felül az át nem vett csomag nem elállást jelent.

Le kel tölteni űrlapot, kitölteni, az eredeti dobozába visszacsomagolni stb. Ha nem veszed át, keresni fognak, hogy mi az oka.

2022. márc. 22. 11:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Mindkettőhöz külön e-mail jött, külön nyomkövetési szám. Lehet akkor külön küldik?

Én egyébként állnám még a szállítási díjat is, csak kettő kabát árát már nem tudok kifizetni.

2022. márc. 22. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
25%

Akkor két külön rendelés.

Nem tudsz valakitől kölcsönkérni az árára, és utána úgyis visszakapod, ha visszaküldted?

Az ügyfélszolgálatot nem tudod felhívni, hogy segítsenek?

2022. márc. 22. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!