Megtehetem, hogy nem veszem át a rendelt árut?
Persze, megteheted: egy pillanatig se zavarjon, hogy az eladónak kb. 1.000 ft veszteség lesz a "meggondoltam magam" hozzáállásod.
Ezt a veszteséget pedig be fogja építeni az árakba - és végezetül azok a vásárlók fogják megfizetni a "meggondoltam magam" hozzáállást, akik egyébként felnőtt ember módjára, felelősen vásárolnak.
Nem tudom, hogy mi az, ami olyan sürgős, hogy ha 2 munkanap helyett 5 nap múlva sem érkezik meg, akkor már nem kell, de ha így állsz a dologhoz, akkor talán egyszerűbb, ha bemész a boltba vásárolni.
Bocs, ha esetleg úgy érzed, hogy Neked támadtam, de tele van a gyakori ilyen kérdésekkel, hogy "meggondoltam magam". Nem értem, mi a francért kell másnak veszteséget okozni felelőtlen magatartással.
Érdekes módon, ha Kínából rendel valaki, akkor akár mégh 1 hónapot is képes várni. miért nem kérdezed meg az eladót, hogy miért nem jött még? Nincs nyomkövetés, rendelés állapota?
És nem, én nem vagyok érintett a dologban - ugyanis én SOHA nem árulok utánvéttel - épp az ilyen magatartás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!