Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megtehetem, hogy nem veszem...

Megtehetem, hogy nem veszem át a rendelt árut?

Figyelt kérdés
Egy hete rendeltem vmit a neten és Pick pack pontra kértem a szállítást. Még nem érkezett meg, pedig 1-2 munkanap volt a határidő. Mi történik, ha meggondoltam a vásárlást és még sem veszem át, ha megérkezik?

2018. febr. 19. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
igen, csak tudasd az eladóval is, hogy meggondoltad magad, 14 napig elállhatsz a vásárlástól
2018. febr. 19. 11:54
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha már az áru a futárnál van?
2018. febr. 19. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Akkor is
2018. febr. 19. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
akkor is visszaküldheted, ha már átvetted.
2018. febr. 19. 11:59
 5/7 A kérdező kommentje:
De ha vissza akarom küldeni, akkor felesleg átvenni.
2018. febr. 19. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:
34%

Persze, megteheted: egy pillanatig se zavarjon, hogy az eladónak kb. 1.000 ft veszteség lesz a "meggondoltam magam" hozzáállásod.

Ezt a veszteséget pedig be fogja építeni az árakba - és végezetül azok a vásárlók fogják megfizetni a "meggondoltam magam" hozzáállást, akik egyébként felnőtt ember módjára, felelősen vásárolnak.

Nem tudom, hogy mi az, ami olyan sürgős, hogy ha 2 munkanap helyett 5 nap múlva sem érkezik meg, akkor már nem kell, de ha így állsz a dologhoz, akkor talán egyszerűbb, ha bemész a boltba vásárolni.

Bocs, ha esetleg úgy érzed, hogy Neked támadtam, de tele van a gyakori ilyen kérdésekkel, hogy "meggondoltam magam". Nem értem, mi a francért kell másnak veszteséget okozni felelőtlen magatartással.

Érdekes módon, ha Kínából rendel valaki, akkor akár mégh 1 hónapot is képes várni. miért nem kérdezed meg az eladót, hogy miért nem jött még? Nincs nyomkövetés, rendelés állapota?

És nem, én nem vagyok érintett a dologban - ugyanis én SOHA nem árulok utánvéttel - épp az ilyen magatartás miatt.

2018. febr. 19. 12:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Számtalanszor rendeltem már az interneten és mindegyik rendelésem körültekintő volt. Ha egyszer becsúszik egy ilyen malőr az ember életében, nem kell rögtön ítélkezni, hiszen azt sem tudod, mi állhat a háttérben. És amúgy is csak választ vártam, nem kioktatást.
2018. febr. 19. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!