Megtehetem, hogy nem veszem át?
Ha rendelek valamit jófogáson háztól-házig szolgáltatással akkir megtehetem, hogy amikor megjön a csomag kibontom mielőtt kifizetem, és ha nem azt kaptam amit vártam akkor nem fizetem ki? (A szolgáltatás díjját igen, csak a csomagot nem)
Ilyen lehetséges? "Van hozzá jogom" úgymond?
Akkor is azt kaptál ha kibontod, meg akkor is ha nem. A futár feladata a kézbesítés, és nem több. A panasz és egyéb igényed már a feladó felé kell hogy történjen, amihez harmadik félnek már nincs köze.
Mondok egy tuti módszert, még nem ért sérelem: a büdös életben nem vásárolnék magánszemélytől használt terméket - vagy kizárólag személyes kipróbálás-megtekintés után, adásvételi szerződéssel. A csalók akik eddig az után szólítottak le hogy nem kell-e olcsó ékszer meg iphone a zsebből, azok most mind az interneten tolják az ipart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!