Rendeltem egy csomagot egy sráctól használtan postán. Megtehetem, hogy egyszerűen nem veszem át, és akkor visszaviszik neki?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy csomagot egy sráctól használtan postán, kb 1 hete, de azóta sem jött meg, írtam neki vissza, hogy mikor adja fel, stb, de soha nem képes egy normális mondatot írni válaszként, és elegem van már a srácból, találtam máshol ilyen terméket. Megtehetem, hogy egyszerűen nem veszem át, és akkor visszaviszik neki?2012. jún. 12. 20:56
2/8 anonim válasza:
Igen, na én épp ezért nem küldök senkinek utánvétellel.
:D
így a küldő fizeti az ajánlott postaköltséget
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! ÉS akkor megjön a csomag, és én mondom a postásnak, hogy én ilyet nem rendeltem, és le van rendezve? Ebből nem lehetnek későbbi gondok? (feljelentés,stb) ?
2012. jún. 12. 21:16
4/8 anonim válasza:
Semmi gondod nem lehet belőle - azon kívül, hogy irtó nagy tahóság.
5/8 anonim válasza:
Írj a csákónak hogy elálsz a vételtől!
Ehhez jogod lenne amúgy is a csomag megérkezésétől véve 8 napig.
ha meg nem képes elküldeni akkor pláne!
Szerintem ha időben szólsz még jobb is mert nincs költsége.
vagyis ne trükközz hanem mondd le az egészet és kész...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Már írtam, hogy ha eddig nem küldte, ne is küldje, mert nem veszem meg!
2012. jún. 12. 21:37
7/8 A kérdező kommentje:
..de amilyen sűrűn írt nekem vissza, gondolom nem nagyon nézi az emailjeit, szóval még így is lehet elküldi...
2012. jún. 12. 21:39
8/8 anonim válasza:
# 5
Ez magánemberek közötti adás-vételre nem vonatkozik, csakis webshopokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!