Mennyi embernek kell még kivándorolnia, hogy az itt maradt embereknek normális bért fizessenek a tőkések?
Normális bér = meg tudsz belőle élni albérletben is, valamennyi marad hó végére is.
Ez nálunk egy scifi.
S ne mondogassák a trollok hogy máshol sincs ilyesmi, mikor Ausztriában éltem, tudtam egyedül lakást bérelni, megélni, mellette még félre rakni is.
Szia Balázs!
Mi a helyzet, ma sem kezdtél semmit céltalan életeddel?
Egy 8 osztályt végzett szalagmunkás 1 milliót keres.
Ezt még hova kellene emelni?
Előzmény:
1960 óta hazaárulók és leszármazottaik vannak hatalmon a parlamentben.
Mivel a közoktatást folyamatosan építették le, valamint a politikából kizárták az embereket, végül a különböző pártok megjelenésével megosztották az embereket figyelemelterelés céljából, így a megosztásnak és az önző napszámos (csak pénz és a szórakozás számít), nagyon alacsony szellemi színvonalnak köszönhetően nem lesz emberhez méltó bérek, létbiztonság.
Nulla ipar, nulla mezőgazdaság, nulla érdekérvényesítés.
Az ember belső világa miatt van válság Magyarországon.
Úgy gondolom, hogy az oktatást kell rendbe tenni ahhoz, hogy az életre felkészítve, megfelelő lelki és fizikai alapozás mellett, tájékozott legyenek az emberek.
A tantárgylistát már összeállítottam, amivel legjobb lehetne a közoktatás.
"de mikor érjük már el, hogy a diplomások, illetve több diplomával rendelkezők fizetését is felemeljék legalább 150 ezer forintra?"
Már elértük. A garantált bérminimum nettó 173 ezer kedvezmények nélkül, ennél kevesebbet egy diplomás sem kerehet, persze ha olyan munkakörben dolgozik ahol elvárás a diploma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!