kis megtakarítás plusz örökség, már áll egy ideje a bankba. Eddigi pénzügyeim katasztrofálisak voltak, szóval óvatos lennék.
Gondolkozom esetleg olcsó lakásban, mint befektetés, de kb 30nm-es panel kapható ennyiért (Budapesten, máshol meg azért nem vennék). Némi hitellel kiegészíthetem, de van már másik hitelem, szóval inkább nem kéne..
10 Utólag könnyű olyan befektetéseket találni amik hatalmas profitot hoztak volna, a jövőre vonatkozóan mindez csupán spekuláció. Nem érdemes soha semmit feltenni egy lapra, kivétel talán az ingatlan, mert ha mást nem, legalább lesz fedél a fejed felett. Spekulálni érdemes, de a megtakarításaidnak csak egy bizonyos részével. Ha felteszem az összes vagyonom a kaszinóban a pirosra és megduplázom, attól az még nem volt egy jó döntés.
2022. jan. 11. 23:19
12/16 anonim válasza:
11. Az arany ára ugyanúgy leköveti az inflációt, mint a lakás, sőt van amikor megduplázza.
2022. jan. 11. 23:24
13/16 anonim válasza:
12 meggyőztél. Veszek is egy kis aranyat, de biztosan nem az összes pénzemből.
2022. jan. 11. 23:38
14/16 anonim válasza:
Amíg gondolkozol addig is érdemes lehet betolni az egészet MÁP+-ba akár néhány hónapra is, az viszonylag olcsón visszaváltható a futamidő alatt is. Előtte azért tájékozódj a bankod tranzakciós díjairól.
2022. jan. 12. 00:23
15/16 A kérdező kommentje:
12 most is a máp-ban van, 8 jött még hozzá, de az pár hónapja parlagon van, lehet tényleg azt is beteszem.. bár úgy néz ki hiába várok, hogy a lakások ára lejjebb megy..szóval lépni kéne, és nézegetem is a hirdetéseket, csak annyira elszálltnak tűnnek az árak. Ez a 36 nm-es panel 25 miilió a 10 kerben...
Annó bitcoinnal és forexel is megégettem magam. Volt idő, amikor profikra biztam pár millát a budacashben (gondolom ismert sztori, lenyúlták). Ezért mondom kockázatos biznisz nem nekem való. Ha most aranyat veszek tuti bezuhan valamiért :).
2022. jan. 12. 00:31
16/16 anonim válasza:
Ingatlan, és jön havi 100-150 ezer ft, aztan el tudod adni 5 ev mulva, ha ugyanugy draga lesz az alberlet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!